Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! 07.09. Hala Sportova, Subotica
SBC 23 – Revenge!  07.09. Hala Sportova, Subotica

SBC 23 – Revenge! 07.09. Hala Sportova, Subotica

SBC-23--A4-FIGHT-CARD--01

SBC 23 – Revenge!

Sve je spremno za vrhunski MMA spektakl SBC 23 – Revenge! koji se po prvi put održava u Subotici – očekuje nas sportsko borilačko veče za pamćenje!

Pored najavljenih vrhunskih borbi i internacionalnog fight carda svetskog renomea, i pored manjih promena kada je o spisku borbi reč, organizatori su za publiku u našoj zemlji i širom planete spremili istorijski MMA dogadjaj vredan najvećih svetskih pozornica!

Dakle, pored borbi za prestižni pojas SBC šampiona u kategorijama do 61 i 66 kg, izmedju dva borca najviše svetske klase koji dolaze iz Brazila, Werllesona Ribeira i Joriedsona de Souze, te majstora parterne borbe iz naše zemlje, Aleksandra Milićevića, i opasnog brazilskog profesionalca Jonathasa Cavalcantija imaćemo priliku da vidimo još 8 fantastičnih borbi. Profesionalni debi najlepše takmičarke na ovim prostorima Julije Pajić, okršaj borca iz Francuske, srpskog porekla, Nicolasa Djurdjevića i nokautera iz Bosne Alije Tucaka, borba bivšeg SBC šampiona Nemanje Kovača i neporaženog borca iz Brazila, Escleya de Arauja, i duel mladog Danijela Špoljarića iz Subotice i iskusnog Douglasa “He-Man” Felipea samo su neki od zanimljivih internacionalnih borbi koje ćemo ispratiti 07. septembra.

Očekuje nas verovatno najzanimljiviji duel za publiku u ovom gradu na severu naše zemlje, izmedju domaćeg iskusnog borca, Nemanje Uverića, i beskompromisnog brawlera iz Brazila, dobro poznatog našoj publici, Jhonnyja Carlosa! Nemanja Uverić, prvobitno je nameravao da mu ova povratnička profesionalna borba u SBC heksagonu ujedno bude i oproštajni meč, ali sada, kako je konačno u pravom MMA timu, Family Fight Team-u, ovaj ratnik iz Subotice, pronašao je novu motivaciju i polet, sportska želja i apetiti su porasli, i već razmišlja o novim mečevima koji bi mogli da nas obraduju u skorijoj budućnosti!

Jedan od najvećih potencijala iz naše zemlje, pred kojim su, verujemo, najveći dometi MMA sporta, Predrag Bogdanović, pokušaće da nastavi pobednički niz i stigne do najvažnije pobede u karijeri – usled povrede, prvobitno najavljeni protivnik je nažalost bio primoran da otkaže učešće na SBC 23 – Revenge!, ali verujemo da smo sticajem okolnostI dobili još jednu vrhunsku borbu koja će zagolicati maštu svakog ljubitelja MMA sporta u regionu – Predrag će se boriti protiv opasnog borca iz Hrvatske, koji je prihvatio borbu u poslednji tren, Andrea Kolića. Andreo Kolić je pokazao borbenost i vrhunsko borilačko umeće nastupom na prethodnoj SBC priredbi, gde je u fenomenalnoj borbi, prekidom slavio protiv velike nade domaće MMA scene, Rifata Pruševića!
Očekuje nas neizvesna borba vrhunske klase!

Miro Jurković, veliki potencijal srpskog i evropskog sporta, ima novog protivnika, usled povrede Givaga “Gibe” Francisca. Renomirani borac iz Sombora, koji je takodje motivaciju i polet u ovom delu karijere pronašao u Family Fight Teamu, odmeriće snage sa iskusnim borcem iz Brazila, Pedrom Paulom Dos Santosom! Beskompromisni brazilski profesionalac zaista je vodio prave ratove u svojoj profesionalnoj karijeri – gubio je uglavnom tesnim sudijskim odlukama protiv svetski renomiranih protivnika, boraca najviše klase. Reč je o praVom majstoru parterne borbe, crnom pojasu u brazilskoj džiju-džici, koji je takodje odličan udarač. Mira Jurkovića očekuje veliki izazov, a nas još jedna neizvesna borba najvišeg nivoa!

Mladi borac iz Beograda, predstavnik Secutora, Marko Petković, pokušaće da se u velikom stilu vrati na pobedničke staze u SBC heksagonu, i boriće se protiv svima poznatog, dokazanog borca iz Hrvatske, predstavnika UFK Zagreba, Andjelka Kitića! I zaista nema reči koje mogu da opišu hrabrost i odlučnost Andjelka Kitića – pristao je ponovo da udje u borilište na “short notice”, kao i mnogo puta do sada. Rec je o borcu koji nikada nije birao protIvnike i koji je uvek spreman na borbu, to se odrazilo na šarolikost njegovog profesionalnog skora, ali na prethodnoj SBC manifestaciji je pokazao koliko zaista može, pobedivši prekidom opasnog borca iz Srbije, Branislava Hudjana!

Sve je spremno za SBC 23 – Revenge! u subotičkoj Hali sportova, 07. septembra! Obezbedite svoje ulaznice na vreme i ispratite internacionalni sportski spektakl o kojem će se dugo pričati!