Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Nenad Avramović vs Escley “Pezao” de Araujo
SBC 23 – Revenge! Nenad Avramović vs Escley “Pezao” de Araujo

SBC 23 – Revenge! Nenad Avramović vs Escley “Pezao” de Araujo

SBC 23 – Revenge!
Nenad Avramović vs Escley “Pezao” de Araujo

U još jednom fantastičnom duelu na velikom internacionalnom MMA spektaklu SBC 23 – Revenge! koji se održava u Subotici, snage će odmeriti srpski borac iz Beograda, predstavnik MMA i BJJ Akademije “Secutor”, Nenad Avramović i njegov protivnik iz Brazila, predstavnik GF tima, Escley “Pezao” de Araujo!

Borac iz naše zemlje koji će u SBC heksagonu dočekati opasnog Brazilca, kao što smo već najavili, biće Nenad Avramović koji dolazi iz Beograda i predstavlja poznatu BJJ i MMA Secutor akademiju. Uz SBC šampiona srednje kategorije i jednog od najboljih domaćih boraca, koji će uskoro nastupiti na UFC Contender Series priredbi u Las Vegasu, Duška Todorovića, kao i mladog i talentovanog Rifata Pruševića, Nenad je još jedan član ove renomirane akademije koji po drugi put uzastopno traži priznanje i uspeh na velikoj internacionalnoj SBC sceni. Reč je o iskusnom i kvalitetnom borcu, sa 13 profesionalnih MMA nastupa u dosadašnjoj karijeri, vrhunskom atleti koji će u svom drugom Serbian Battle Championship nastupu, u Subotici, tražiti svoju osmu profesionalnu pobedu protiv neporazenog borca iz Latinske Amerike. Na SBCu 22 on i Miro Jurković pružili su odličnu borbu i oduševili sve prisutne, tako da verujemo da nas ovog puta očekuje još bolja verzija Nenada Avramovića!

Borac koji će Nenada čekati na drugoj strani SBC borilišta, da ponovimo, neporaženi je profesionalac koji nam dolazi iz kolevke MMA sporta, Brazila, i predstavlja GF tim. Reč je o opasnom borcu kojem će debi za SBC organizaciju predstavljati sesti profesionalni nastup u karijeri, i biće velika prilika da potvrdi svoj kvalitet, i u najtežem ispitu karijere protiv beskompromisnog Avramovića, i stigne do šestog uzastopnog profesionalnog MMA trijumfa! U pitanju je još jedan borac iz Latinske Amerike koji veliku priliku za podizanje karijere na najviši nivo traži upravo u najboljoj domaćoj i regionalnoj MMA organizaciji, Serbian Battle Championship! Publika u Subotici imaće priliku da uživa u pravom borilačkom spektaklu!

Budite deo istorijskog borilačkog iventa, po prvi put u Subotici, 07. septembra, i ispratite MMA borbe za pamćenje na SBC 23 – Revenge!