Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Max “Magnum” Lima
SBC 23 – Revenge! Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Max “Magnum” Lima

SBC 23 – Revenge! Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Max “Magnum” Lima

SBC 23 – Revenge!
Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Max “Magnum” Lima

Sa velikim ambicijama ulazimo u drugu polovinu 2019. godine, i veliki deo posla je već obavljen kada je u pitanju novi vrhunski MMA spektakl SBC 23 – Revenge! koji nas očekuje 07. septembra ove godine, po prvi put u Subotici!

Spisak borbi je već velikim delom kompletiran i spreman za dvadeset i treću po redu priredbu najbolje domaće i regionalne MMA promocije, koja će nam sigurno pruziti jedan od najjačih fight card-ova do sada!

Jedna od borbi koja će u svakom slučaju imati važno mesto na ovom veličanstvenom MMA dogadjaju jeste internacionalni duel izmedju bivšeg SBC šampiona u kategoriji do 70 kg, borca iz Sombora, Nemanje “Sledgehammer” Kovača, koji se nakon impresivne pobede na SBCu 20 prekidom u trećoj rundi, kao i trijumfa nokautom nad Slavoljubom Mitićem u prvoj rundi, u velikom stilu vratio na pobedničke staze i želi da nastavi niz još jednim velikim trijumfom, i imaće priliku da se u SBC heksagonu susretne sa sjajnim borcem iz Brazila, Maxom “Magnumom” Limom!
Predstavnik Family Fight Teama, bivši šampion, Nemanja Kovač, spreman je da stigne do veoma važne, desete profesionalne pobede u karijeri!

‌Neće imati nimalo lak zadatak, jer ga u SBC kavezu čeka dokazani brazilski ratnik, Max “Magnum” Lima! Max Lima je beskomprisni borac koji dolazi iz Curitibe, i više je nego srećan što će ovog puta dobiti priliku da nastupi na velikoj internacionalnoj sceni kao što je SBC! Max će dati sve od sebe kako bi opravdao svoj renome i stigao do verovatno najvažnije, jedanaeste, pobede u karijeri protiv bivšeg šampiona! Reč je o veoma atraktivnom borcu koji je od svojih deset profesionalnih trijumfa, do devet došao prekidom borbe. Na velikoj internacionalnoj sceni Serbian Battle Championship manifestacije, daće sve od sebe da stigne do najvažnijeg slavlja u karijeri, u svom 16. profesionalnom nastupu!

Publici u Subotici i našoj zemlji zagarantovan je MMA spektakl najviše svetske klase, prava MMA borba vrhunskog nivoa, i zaista cemo uzivati u ovom srpsko-brazilskom duelu 07. septembra!