Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Bantamweight Title Bout Werlleson “Zico/Galinho” Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo
SBC 23 – Revenge! Bantamweight Title Bout  Werlleson “Zico/Galinho” Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo

SBC 23 – Revenge! Bantamweight Title Bout Werlleson “Zico/Galinho” Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo

SBC 23 – Revenge!
Bantamweight Title Bout

Werlleson “Zico/Galinho” Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo

Istorijski SBC spektakl koji se sedmog septembra održava u Subotici, u Hali sportova, biće poprište pet vrhunskih borbi za pojas Serbian Battle Championship šampiona!
23. priredba najbolje regionalne MMA organizacije biće prilika da se po prvi put kruniše SBC šampion u bantam kategoriji – a priliku za osvajanje titule najboljeg dobiće dva vrhunska borca iz kolevke MMA sporta, Brazila!
U SBC heksagonu samo jedan od ova dva ratnika svetske klase može biti pobednik – Werlleson “Zico/Galinho” Martins Ribeiro vs Josivaldo “Nuno” Costa Araujo!

Werlleson Martins Ribeiro veliki je potencijal MMA scene u Brazilu, a publika u našoj zemlji imala je priliku da vidi njegov poslednji nastup i raskošni talenat na SBCu 19 – Revenge! manifestaciji održanoj u Novom Sadu. U decembru je Werlleson odradio fantastičnu borbu i slavio protiv domaćeg borca, Dušana Salkanovića! Član čuvenog Nova Uniao tima veoma je cenjen u profesionalnim MMA krugovima i vazi za borca od kojeg se jako puno očekuje na svetskoj sceni. Najvažniju borbu karijere, mladi borac iz Brazila imaće priliku da odradi u svom drugom nastupu za SBC, protiv veoma opasnog sunarodnjaka. Ovo je velika prilika za borca koji želi da stigne do najvećih svetskih MMA organizacija, preko velike internacionalne SBC pozornice, kao i mnogi pre njega. Očekuje ga težak zadatak, ulog je veliki, ali nagrada može značiti veliki korak u karijeri ovog talentovanog beskompromisnog borca! Werlleson ce u svom šesnaestom profesionalnom nastupu pokušati da stigne do impresivnog trinaestog trijumfa u karijeri! Od dosadašnjih 12 pobeda, Ribeiro Martins je prekidom stigao u čak 11!

Na drugoj strani Serbian Battle Championship heksagona, u svom SBC debiju, priliku svoje profesionalne karijere tražiće još jedan veoma atraktivan i opasan brazilski borac, Josivaldo “Nuno” Costa Araujo!
Još jedan veliki potencijal i dokazano ime Latinske Amerike, priliku za šampionsku titulu i potvrdu renomea na internacionalnoj MMA sceni imaće na SBC 23 – Revenge!
Borca sa 12 profesionalnih nastupa iza sebe, od kojih je do pobede stigao u 11, u borbi dosadašnje karijere, očekuje najveći ispit do sada! Josivaldo Costa Araujo koji predstavlja Nuno Costa tim pokušaće da savlada Werllesona i domogne se šampionske titule koja bi njegovu karijeru usmerila na staze najvećih svetskih uspeha! Kada je o Josivaldu reč, evidentno je da je takodje u pitanju borac koji imponuje ljubiteljima MMA sporta koji vole atraktivnu borbu – od svojih 11 pobeda, samo u jednoj je borba otisla do sudijske odluke!

Očekuje nas, dakle, fenomenalna borba najviše svetske klase, nakon koje ce SBC biti bogatiji za još jednog vanserijskog šampiona, prvog u bantam kategoriji. Ponosni smo na činjenicu da renomirani i uspešni profesionalci širom sveta SBC i Srbiju vide kao jednu od najvažnijih stanica za unapredjenje svojih karijera, i priliku da nastupom u SBC borilištu dostignu nejcenjenije MMA organizacije današnjice!
Nas 07. septembra očekuje vrhunski spektakl koji će kvalitet MMA priredbi u našoj zemlji i regionu dodatno unaprediti, a nama pružiti veliko sportsko veče za pamćenje, SBC 23 – Revenge!