Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Featherweight Title Bout Aleksandar Milićević vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti
SBC 23 – Revenge! Featherweight Title Bout Aleksandar Milićević vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti

SBC 23 – Revenge! Featherweight Title Bout Aleksandar Milićević vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti

SBC 23 – Revenge!
Featherweight Title Bout
Aleksandar Milićević vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti

Velika internacionalna MMA priredba najbolje domaće i regionalne MMA organizacije, koja svakim novim spektaklom ističe svoje ime jedne od najkvalitetnijih promocija u Evropi, biće prilika da, 07. septembra, po prvi put u Subotici, organizatori najbrže rastući sport u svetu, na najvišem nivou, prezentuju ljubiteljima sporta u ovom gradu i opravdaju svoj internacionalni renome!

Veliki medjunarodni sportski spektakl, poput ovog, prilika je da Serbian Battle Championship organizuje nekoliko borbi u kojima će nagrada biti pojas šampiona i titula najboljeg u svojoj kategoriji – jedna od takvih borbi biće ova za pojas šampiona u kategoriji do 66 kg! Pojas u ovoj kategoriji ostao je upražnjen nakon potpisa jednog od najboljih boraca iz Brazila, Luisa Rafaela “Jape”, za američku PFL organizaciju u kojoj je sve bliže tome da bude pobednik turnira i osvoji nagradu od milion dolara! Naravno, šampiona takve klase može da zameni samo drugi vrhunski borac – a SBC nam je za ovu priliku pripremio veoma interesantan duel!

Za pojas SBC šampiona u pero kategoriji nadmetaće se jedan od najcenjenijih domaćih poznavalaca parterne borbe, Aleksandar Milićević, i prospekt iz Brazila, koji po drugi put nastupa za Serbian Battle Championship, Jonathas “Monstro” Cavalcanti!

Aleksandar Milićević, instruktor i predstavnik MMA i BJJ akademije Secutor iz Beograda, po prvi put će nastupiti na Serbian Battle Championship dogadjaju u Subotici. Nosilac majstorskog zvanja i crnog pojasa u brazilskoj džiju-džici, sa zaista ogromnim iskustvom i odličjima u brazilskoj džiju-džici i greplingu, pokušaće da svoj uspeh iz takmičenja u parternim disciplinama, prenese u profesionalne MMA vode, jer reč je svestranom borcu. Aleksandar iza sebe ima i 15 amaterskih MMA nastupa, a u drugom profesionalnom nastupu, imaće najveći ispit karijere, protiv opasnog profesionalca iz Brazila, za prestižnu titulu i pojas SBC šampiona!

Jonathas “Monstro” Cavalcanti, veliki potencijal koji predstavlja Master Kombat tim iz Brazila, po drugi put će kročiti u SBC kavez, u pokušaju da stigne do druge pobede pod SBC banerom i 11. pobede u profesionalnoj karijeri! Pobeda protiv opasnog protivnika iz Beograda donela bi mu naslov najboljeg u svojoj kategoriji i priliku da zakuca na vrata najjačih svetskih i evropskih MMA promocija. Jonathas još jednom stiže u našu zemlju u želji da na velika vrata pokaže svoju vrednost na internacionalnoj MMA sceni, i spreman je da publici u Subotici pruži vrhunsku borbu i stigne do najvažnijeg trijumfa u svojoj karijeri!

Nas očekuje zaista vrhunska MMA borba svetske klase, u kojoj je ulog prestižni šampionski pojas, a to je samo uvod u ono što su nam organizatori pripremili za SBC 23 – Revenge! spektakl u Subotici!