Početna » Najave borbi » SBC 23 – Revenge! Nemanja Uverić vs Jhonny “Lenhador” Carlos
SBC 23 – Revenge! Nemanja Uverić vs Jhonny “Lenhador” Carlos

SBC 23 – Revenge! Nemanja Uverić vs Jhonny “Lenhador” Carlos

SBC 23 – Revenge!
Nemanja Uverić vs Jhonny “Lenhador” Carlos

Serbian Battle Championship svoju 23. veliku internacionalnu MMA priredbu održava sedmog septembra u Subotici, po prvi put u ovom sportskom gradu na severu naše zemlje!
Organizator je za publiku u našoj zemlji i inostranstvu pripremio sportski spektakl najviše svetske klase, a SBC će krunisati čak pet svojih šampiona na ovoj istorijskoj manifestaciji!

Manifestaciju u Subotici posebno će obeležiti nastupi omiljenih, lokalnih boraca koji žele da zablistaju u svom rodnom gradu. Jedan od njih je dobro poznato ime domaćeg borilačkog i MMA sporta i regionalne scene, Nemanja Uverić!
Nakon četiri godine pauze, beskompromisni “brawler”, opasni nokauter iz Subotice, rešio je da se na internacionalnu scenu vrati nastupom u prestižnom SBC heksagonu, protiv renomiranog protivnika iz Brazila!
Nemanja Uverić iza sebe ima deset profesionalnih MMA nastupa. Ni u jednom od svojih nastupa nije sačekao odluku sudija, što više nego bilo koja druga činjenica govori o koliko atraktivnom borcu je zaista reč. Nemanja je do svojih šest profesionalnih trijumfa stigao isključivo prekidom, a budući da nasuprot sebe u SBC borilištu dočekuje hrabrog i beskompromisnog protivnika iz Brazila, očekuje nas pravi “vatromet”!

Nemanja će se u svom debiju za najbolju MMA organizaciju u regionu, pod reflektorima veličanstvene SBC pozornice, suočiti sa renomiranim borcem iz Brazila, Jhonny “Lenhador” Carlosom, članom velikog Master Kombat tima, sa 12 odradjenih profesionalnih nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri, koji će pokušati da stigne do devete profesionalne pobede u karijeri, u svom trećem nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem. Jhonny, koji je na SBCu 18 slavio pobedivši prekidom u prvoj rundi, a na SBC 19 – Revenge! nakon fantastične borbe izgubio završnicom u drugoj rundi, kao višestruki šampion u organizacijama u Latinskoj Americi, koji se u svom prethodnom nastupu okitio još jednom pobedom i tako se vratio na pobedničke staze, spreman je da pruži jos jednu vrhunsku predstavu publici u našoj zemlji, ovoga puta u Subotici, i dodatno istakne svoje ime na internacionalnoj MMA sceni!

Očekuje nas vrhunski dvoboj dva beskompromisna nokautera koji ne znaju za povlačenje! Prisustvujte istorijskom SBC 23 – Revenge! spektaklu u Subotici i budite deo ovog sportskog praznika sedmog septembra!