Početna » Najave borbi » SBC 22 – Nebojša Mršić vs Stanislav Krofak
SBC 22 – Nebojša Mršić vs Stanislav Krofak

SBC 22 – Nebojša Mršić vs Stanislav Krofak

Serbian Battle Championship 22 – Nebojša Mršić vs Stanislav Krofak

Uskoro nas očekuje još jedan veliki internacionalni MMA spektakl u režiji Serbian Battle Championship organizacije – SBC 22 koji će se održati u Backoj Palanci, 05. jula!

Vrhunskom fight cardu priključena je još jedna interesantna internacionalna borba, u kojoj će dva talentovana borca, iz Hrvatske i Srbije, odmeriti snage u SBC heksagonu!

Nebojša Mršić je borac koji dolazi iz MMA Team-a Shogun, upravo iz Bačke Palanke, i nakon sjajne pobede na SBCu 18 završnicom u prvoj rundi, i nakon hrabrog nastupa protiv sadasnjeg izazivaca za SBCov pojas sampiona, Giana “Pitbulla” Siqueire, spreman je da odličnim nastupom oduševi publiku u svom gradu i vrati se na pobednicke staze. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. Ovog puta je spreman da nam pokaže koliko je napredovao u svim aspektima borbe, i spreman je da se domogne najvećeg trijumfa u karijeri na prestižnoj SBC sceni protiv opasnog borca iz Hrvatske.
Kao što smo naveli, veoma opasan protivnik sukobiće se sa Mrsicem 05. jula u SBC heksagonu. Ovaj borac dolazi iz Hrvatske i predstavlja Pantera tim, Stanislav Krofak. Stanislavu će ovo biti drugi nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima i osvajač brojnih odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj devetoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, šeste u karijeri, i zaustavi mladog borca iz Srbije, i vrati se na pobednicke staze na najbolji moguci nacin. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč na internacionalnoj sceni, ovog puta pred publikom u Backoj Palanci!

Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj na obali Dunava, jer verujemo da nas očekuje nas pravi rat u Serbian Battle Championship kavezu!
.
#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs