Početna » Najave borbi » SBC 22 – Milan Bodonji vs Mario Žgela
SBC 22 – Milan Bodonji vs Mario Žgela

SBC 22 – Milan Bodonji vs Mario Žgela

SBC 22 – Milan Bodonji vs Mario Žgela

Još jedna veoma interesantna borba očekuje nas u Bačkoj Palanci 05. jula, na SBC 22 priredbi! Veliki potencijal domaće scene, borac iz Bačke Palanke imaće priliku da u svom gradu odmeri snage sa talentovanim i opasnim gostom iz Hrvatske, Mariom Žgelom!

Mladi borac iz Bačke Palanke, Milan Bodonji, predstavlja MMA tim “Shogun”. Nakon oporavka od povrede Bodonji se vraca u SBC heksagon, i ovo će mu biti peti nastup pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i daće sve od sebe kako bi stigao do velike, cetvrte profesionalne pobede u karijeri, pred svojom, domaćom publikom. Milan je višestruki šampion Srbije u tradicionalnoj sportskoj jiu-jitsi, i prvak Srbije i Balkana, kao i vicešampion evropskog kupa u sandi. Takodje je osvajač MMA prvenstva države u C i A klasi. Uspeh u borilačkim sportovima i amaterskom MMA, Milan je uspeo da prenese u svoje profesionalne nastupe, i gledaće da na SBCu 22, ostvari tu vaznu cetvrtu profesionalnu pobedu!

Na drugom kraju SBC heksagona Milana će dočekati mladi i talentovani MMA borac koji dolazi iz Hrvatske, i kojeg SBC publika jako dobro poznaje, Mario Žgela! Nakon oporavka od povrede i operacije, i, nazalost, otkazanog nastupa na SBCu u Somboru, i impresivne pobede u Austriji u medjuvremenu, ovaj mladi borac iz MMA tima Valens iz Vinkovaca, spreman je da ponovo zablista u SBC heksagonu. U svom četvrtom profesionalnom MMA nastupu, nakon 2 profi pobede, Mario će dati sve od sebe da u svojoj trećoj borbi na SBC priredbi stigne do velike pobede, najvažnije do sada, i tako sebi otvori vrata regionalne i internacionalne MMA scene. Mario je u svom profesionalnom debiju, na SBC 15, pružio fenomenalnu borbu, dok je na SBCu 16 slavio završnicom u drugoj rundi protiv Nikole Drljače iz Novog Sada, i time pokazao da se radi o pravom ratniku i ogromnom potencijalu regionalne MMA scene!

Prisustvovaćemo sjajnoj borbi izmedju dva mlada borca koja su željna dokazivanja i internacionalnog profesionalnog uspeha, i dace sve od sebe da istaknu svoja imena na sve jačoj regionalnoj MMA sceni, a publici pruže neizvesnu borbu! Očekuje nas vrhunski spektakl 05. jula!
.
#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs