Početna » Najave borbi » SBC 22 – Main Event – Welterweight Title Fight – Gian “Pitbull” Siqueira vs Eri Silveira
SBC 22 – Main Event – Welterweight Title Fight – Gian “Pitbull” Siqueira vs Eri Silveira

SBC 22 – Main Event – Welterweight Title Fight – Gian “Pitbull” Siqueira vs Eri Silveira

SBC 22 – Main Event – Welterweight Title Fight – Gian “Pitbull” Siqueira vs Eri Silveira

Uskoro nas očekuje još jedan veliki internacionalni MMA spektakl u režiji Serbian Battle Championship organizacije – SBC 22 – koji će se održati u Bačkoj Palanci, 05. jula!

Vrhunski fight card kojem ćemo imati priliku da prisustvujemo biće krunisan još jednom odličnom glavnom borbom večeri – borbom za prestižni šampionski pojas SBC organizacije!
Nakon potpisa Michela “Demolidora” Pereire za najjaču svetsku MMA organizaciju, UFC, vreme je da SBC dobije novog šampiona u velter kategoriji!

Dva talentovana borca iz Brazila odmeriće snage u SBC heksagonu u Main Event-u večeri!

Prvi izazivač, naš gost iz Brazila, koji po drugi put nastupa pod SBC okriljem, dokazano je ime Latinske Amerike sa 21 profesionalnim nastupom u bogatoj karijeri, i član je čuvenog Astra Fight Teama, Gian “Pitbull” Siqueira!
Ovaj opasni borac svetskog renomea ima veliku želju za još jednim nastupom pod okriljem najveće domaće i regionalne MMA organizacije SBC, koja svakim novim spektaklom pokazuje svoj kvalitet i zvanje jedne od najboljih evropskih manifestacija. Gian je nastupao širom sveta i svoj internacionalni renome želi da dokaže i unapredi, i kruniše šampionskom titulom u velter kategoriji na prestižnoj internacionalnoj SBC sceni, i stigne do osamnaeste profesionalne pobede! Siqueira veruje da bi ova, najvažnija borba u njegovoj dosadašnjoj karijeri, mogla da bude ona koja će mu otvoriti vrata najjačih svetskih MMA organizacija, kao što je već bio slučaj sa brojnim SBC borcima. Dobiće priliku za to protiv neporaženog i talentovanog sunarodnjaka!

Drugi izazivač, da ponovimo, neporaženi je profesionalac koji nam takodje dolazi iz Brazila i predstavlja Adrenalina Fight Team. Reč je tridesetdvogodišnjem borcu kojem će debi za SBC organizaciju predstavljati deveti profesionalni nastup u karijeri, i biće velika prilika da potvrdi svoj kvalitet, i u najtežem ispitu karijere protiv opasnog “Pitbulla” stigne do šampionskog pojasa i devetog uzastopnog profesionalnog MMA trijumfa! U pitanju je još jedan borac iz Latinske Amerike koji veliku priliku za podizanju karijere na najviši nivo traži upravo u Serbian Battle Championship promociji! Publika u Bačkoj Palanci imaće priliku da uživa u pravom borilačkom spektaklu!

Budite deo istorijskog borilačkog iventa Bačkoj Palanci 05. jula, i ispratite MMA borbe za pamćenje na SBC 22!
.
#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs