Početna » Najave borbi » SBC 22 – Branislav Huđan vs Anđelko Kitić
SBC 22 – Branislav Huđan vs Anđelko Kitić

SBC 22 – Branislav Huđan vs Anđelko Kitić

Fantastičan fight card kada je reč o SBC 22 priredbi predstavljaće pravu poslasticu za ljubitelje MMA sporta u Bačkoj Palanci! Domaći borac, iz Palanke, Branislav Huđan, sukobiće se sa opasnim i iskusnim protivnikom iz Hrvatske, Anđelkom Kitićem!

Vrhunski potencijal domaće borilačke scene i srpskog MMA, Branislav Huđan, nakon duze pauze, odradiće svoj cetvrti profesionalni nastup na Serbian Battle Championship-u i u profesionalnom MMA. Branislav ne zna za poraz kada su u pitanju amaterski i poluprofesionalni MMA mečevi i prvak je države kada je amatersko MMA prvenstvo u pitanju. 4 puta je ulazio na borilište i sva 4 puta je impresivno slavio prekidom u prvoj rundi, prisilivši protivnike na predaju udarcima u parteru. U profesionalnom MMA debiju na SBC 6 slavio je impresivno prekidom na početku prve runde. U drugom profesionalnom nastupu, na SBC 10 odradio je nerešenu borbu protiv iskusnog borca iz Novog Pazara, Jusufa Hajrovića. Nakon toga je ubelezio ekspresnu pobedu na SBCu 14 protiv Nemanje Kukica. Nestrpljiv je da svojoj publici u Bačkoj Palanci i domaćoj MMA zajednici pokaže još jedan vrhunski nastup i stigne do svoje trece, veoma vazne profesionalne pobede, koja bi ga vratila na staze uspeha!

Njegov protivnik dobro je poznat SBC publici, iskusni ratnik iz Zagreba, dolazi da još jednom pruži odličnu borbu. Anđelko Kitić predstavlja UFK Novi Zagreb i ovo će mu biti čak peti nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac će dati sve od sebe da 05. jula stigne do velike pobede i zaustavi borca iz Srbije. Beskompromisni borac iz Hrvatske je spreman za 26. profesionalni nastup u karijeri i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč i stigao do nove pobede. Imaće težak zadatak protiv uvek opasnog i agresivnog Hudjana!

Ne propustite ovaj vrhunski internacionalni dvoboj, očekuje nas pravi rat u kavezu! Vidimo se 05. jula u Backoj Palanci!

#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs