Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! Nebojša Mrsić vs Gian “Pitbull” Siqueira
SBC 21 – Revenge! Nebojša Mrsić vs Gian “Pitbull” Siqueira

SBC 21 – Revenge! Nebojša Mrsić vs Gian “Pitbull” Siqueira

Uskoro nas očekuje još jedan veliki internacionalni MMA spektakl u režiji Serbian Battle Championship organizacije – SBC 21 – Revenge! koji će se održati u Odžacima, 04. maja!

Vrhunskom fight cardu, najjačem do sada, priključena je još jedna interesantna internacionalna borba, u kojoj će dva talentovana borca iz Brazila i Srbije odmeriti snage u SBC heksagonu!

Nebojša Mršić je borac koji dolazi iz MMA Team-a Shogun iz Bačke Palanke, i nakon sjajne pobede na SBCu 18 završnicom u prvoj rundi, spreman je da nastavi pobednički niz i još jednim odličnim nastupom oduševi publiku u Odžacima. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. Nažalost, nije imao priliku da nastupi na SBC 19 u Novom Sadu, kao ni na SBCu 20 u Somboru usled otkazivanja učešća njegovog protivnika iz Malezije, odnosno problema sa dokumentima protivnika iz Hrvatske, zakazanog za SBC 20, ali ovog puta je još spremniji da nam pokaže koliko je napredovao u svim aspektima borbe, i spreman je da se domogne najvećeg trijumfa u karijeri na prestižnoj SBC sceni.
Nebojša Mrsić je pravi ratnik i beskompromisni profesionalac. Borbu protiv opasnog protivnika iz Brazila odbili su mnogo iskusniji borci sa odličnim skorom i velikim brojem profesionalnih nastupa iza sebe, ali ovaj talentovani ratnik iz Bačke Palanke spreman je na svaki izazov i sa velikim oduševljenjem prihvatio je poziv za nastup na ovom istorijskom fight cardu, i time pokazao o kakvom profesionalcu i ratniku je zaista reč!

Ne drugoj strani SBC heksagona Nebojsu očekuje gost iz Brazila, dokazano ime Latinske Amerike sa 20 profesionalnih nastupa u bogatoj karijeri, član čuvenog Astra Fight Teama, Gian “Pitbull” Siqueira! Opasni borac svetskog renomea ima veliku želju za nastupom pod okriljem najveće domaće i regionalne MMA organizacije SBC, koja svakim novim spektaklom pokazuje svoj kvalitet i zvanje jedne od najboljih evropskih manifestacija. Gian je nastupao širom sveta i svoj internacionalni renome želi da dokaže i unapredi na prestižnoj internacionalnoj SBC sceni, i stigne do sedamnaste profesionalne pobede! Dobiće priliku za to protiv mladog i talentovanog srpskog borca, koji u ovoj borbi nema sta da izgubi, a može da dobije jako puno, jer pobeda nad Pitbullom značila bi neverovatan preokret u karijeri i mnogo iskusnijih boraca!
‌Očekuje nas pravi spektakl i beskompromisna borba u kojoj su i jedan i drugi borac spremni da sve ostave u borilištu, publici u Srbiji prirede spektakl na svetskom nivou, i stignu do pobede koja bi i jednom i drugom promenila dosadašnju karijeru!

‌Budite deo istorijskog borilačkog iventa u SPC Odžaci 04. maja, i ispratite MMA borbe za pamćenje na SBC 21 – Revenge!

Karte su u prodaji na: www.gigstix.com