Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! Main Card / Slobodan “Limp” Maksimović vs Fernando “Sagati” Aparecido
SBC 21 – Revenge! Main Card / Slobodan “Limp” Maksimović vs Fernando “Sagati” Aparecido

SBC 21 – Revenge! Main Card / Slobodan “Limp” Maksimović vs Fernando “Sagati” Aparecido

SBC 21 – Revenge! Main Card

Slobodan “Limp” Maksimović vs Fernando “Sagati” Aparecido

Vrhunski internacionalni MMA spektakl koji će se održati 04. maja 2019. godine u Odžacima, Serbian Battle Championship 21 – Revenge! sve nam je bliže!

Nastavljamo sa predstavljanjem učesnika Main Card-a, glavnog dela ove istorijske borilačke manifestacije pod okriljem Serbian Battle Championshipa!

Još jedna fenomenalna internacionalna borba najviše klase je pred nama – srpsko-brazilski duel izmedju dva ratnika koja po prvi put nastupaju na SBCu – Slobodan “Limp” Maksimović iz Srbije i njegov protivnik iz Brazila, Fernando “Sagati” Aparecido!

Očekuje nas zaista fantastičan MMA okršaj, u kojem će snage odmeriti jedan od najvećih potencijala ovog dela Evrope i njegov protivnik iz Brazila, koji je na putu dokazane vrhunske internacionalne karijere!

Svima jako dobro poznato ime kada je MMA na ovim prostorima u pitanju, veliko pojačanje SBCa u ovoj godini, i jedan od najboljih domaćih boraca u lakoj kategoriji, Slobodan Maksimović, debitovaće za najprestižniju domaću i regionalnu MMA organizaciju na 21. SBC manifestaciji u Odžacima. Nakon pobede u Švajcarskoj i još dve velike pobede u Sjedinjenim Američkim Državama, Slobodan, beskompromisni ratnik, koji je izmedju ostalih nastupao i za čuvenu rusku promociju Fight Nights Global, vraća se u Srbiju kako bi na SBC 21 – Revenge! pokušao da stigne do najvažnije pobede u karijeri nad iskusnim borcem iz Brazila i tako nastavio svoj pobednički niz. Maksimović je borac sa ogromnim iskustvom u borilačkim sportovima, koji je trenirao i ulazio u profesionalna borilišta širom sveta, i nakon 20 odradjenih profesionalnih borbi, daće sve od sebe da stigne do najvažnijeg, petnaestog, trijumfa u profi karijeri koji će ga približiti SBC šampionskom pojasu i eventualnom potpisu za neku od najvećih evropskih i svetskih organizacija!
Slobodan neće imati nimalo lak zadatak jer če ga u Serbian Battle Championship heksagonu čekati veliki potencijal brazilskog MMA sporta, vrhunski borac sa velikim iskustvom u kikboksu i profesionalnom MMA, Fernando “Sagati” Aparecido!
Aparecido će debitovati za SBC organizaciju 04. maja u Odžacima. Borac iz Brazila je pre izvesnog vremena bio najavljen za SBC 17 priredbu protiv Nemanje “Sledgehammer” Kovača, medjutim kako do te borbe tada nije došlo, Sagati je sada dobio novu priliku da pokaže svoj kvalitet na evropskoj sceni, na najjačoj SBC manifestaciji do sada. Pored profesionalnih borbi po kikboks pravilima, ovaj opasni udarač ima iza sebe 11 profesionalnih MMA borbi, a najveći ispit karijere imaće upravo u Srbiji, protiv opasnog Slobodana Maksimovića, u pokušaju da se domogne devete profesionalne pobede!

I jedan i drugi borac željni su velikih uspeha na svetskoj MMA sceni i daće sve od sebe da svoj debi za najprestižniju regionalnu organizaciju, SBC, iskoriste na najbolji mogući način i otvore sebi vrata najjačih svetskih MMA promocija! Očekuje nas fantastičan meč vrhunske klase, pravi sudar stilova, koji će kvalitetom i renomeom dodatno doprineti veličanstvenom spisku borbi koji su organizatori spremili za nas na SBCu 21 – Revenge!