Početna » Najave borbi » Novi protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Max “Magnum” Lima
Novi protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Max “Magnum” Lima

Novi protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Max “Magnum” Lima

Nažalost, prvobitno najavljeni protivnik za Slobodana “Limpa” Maksimovića, Fernando “Sagati” Aparecido, bio je primoran da otkaže nastup na istorijskom SBC spektaklu koji se 04. maja održava u Odžacima. Uzrok je povreda deteta, koje je nažalost u teškom stanju. Serbian Battle Championship pruža podršku i najiskrenije šalje želje za potpunim i što bržim oporavkom Fernandove devojčice.
Sa druge strane, zahvaljujemo se pravom ratniku i profesionalcu, Slobodanu Maksimoviću, na razumevanju. Kada je čuo vesti i Slobodan je bio u šoku, niko nije očekivao takav razvoj dogadjaja i nemilu vest. Slobodan Maksimović je “Sagatiju” poželeo srećan oporavak za dete, i pokazao da je na prvom mestu najvažnije biti čovek i saosećati sa tudjom nesrećom.

“Limp” je prihvatio zamenskog protivnika koji je zaista opasan u istoj meri kao i Sagati Aparecido, sa razlikom što je u pitanju totalno drugi tip borca – takodje iz Brazila, Max “Magnum” Lima!

Max Lima je beskomprisni borac koji dolazi iz Curitibe, i više je nego srećan što će dobiti priliku da nastupi na velikoj internacionalnoj sceni kao što je SBC! Max će dati sve od sebe kako bi opravdao svoj renome i stigao do verovatno najvažnije, desete, pobede u karijeri protiv iskusnog Maksimovića.

Publici u Odžacima i našoj zemlji zagarantovan je MMA spektakl najviše svetske klase, prava MMA borba vrhunskog nivoa!

Još jednom, našem prijatelju iz Brazila, Fernandu “Sagatiju” Aparecidu želimo što brži oporavak deteta, i naravno, još jednom se zahvaljujemo Slobodanu Maksimoviću što je pokazao razumevanje i pristao da odradi borbu sa ovako opasnim zamenskim protivnikom…želimo da istaknemo da nam, zaista, isključivo takvi ljudi i profesionalni borci trebaju u Serbian Battle Championshipu!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla 04. maja u Odžacima, na SBC 21 – Revenge! Karte možete poručiti online preko www.gigstix.com