Početna » Najave borbi » SBC 21 / Predrag Bogdanović vs Luka Sumić
SBC 21 / Predrag Bogdanović vs Luka Sumić

SBC 21 / Predrag Bogdanović vs Luka Sumić

Preliminary card

Pred nama je još jedan veoma interesantan uvodni MMA duel koji će se odigrati 04. maja u Odžacima, na SBC 21 – Revenge!
Iako je već poznato i naglašeno u više navrata da je SBC uspešno izgradio ime kao prestižna evropska organizacija koja je postala nezaobilazan put ka najvećim svetskim MMA organizacijama poput UFCa, Bellatora, KSWa, Serbian Battle Championship takodje predstavlja veliku priliku za mlade i nadolazeće borce da na velikoj sceni steknu neophodno iskustvo i istaknu se na domaćim, regonalnim i internacionalnim MMA listama!

Dva mlada nadolazeća borca, iz Srbije i Hrvatske, dobiće priliku da zablistaju u SBC heksagonu pred brojnom publikom u Odžacima, 21. SBC priredbi.

Svoj drugi profesionalni MMA nastup imaće veliki potencijal iz Family Fight Teama, Predrag Bogdanović. Ovaj mladi ratnik iz Novog Sada predstavlja budućnost MMA sporta u našoj zemlji. Reč je zaista o vrhunskom atleti sa nevidjenim predispozicijama, koji je za jako kratko vreme napredovao u svim aspektima borbe, i spreman je za svoj drugi profesionalni nastup, kako bi na velika vrata stigao do druge profesionalne pobede i stavio do znanja svima da je SBC i naša MMA scena dobila novog MMA prospekta! Sjajno je debitovao na SBCu 20 pobedom nad Stefanom Simaljanićem, i jedva čekamo njegov naredni nastup u heksagonu!

Na drugoj strani Predraga će čekati još jedan mladi borac, iz Hrvatske, Luka Sumić. Luka iza sebe ima 12 amaterskih MMA borbi i 6 pobeda završnicom. Osvajač je najviših odličja u sportskom i combat sambu, kao i u grapplingu. Luka zastupa MMA klub Mursa iz Osijeka i veliki je prijatelj MMA kluba Vale Tudo Srbija iz Beograda.
U četvrtom profesionalnom nastupu pokušaće da istakne svoje ime na velikoj internacionalnoj pozornici i stigne do velike treće profesionalne pobede, i otvori sebi put ka evropskom renomeu.

Nemojte propustiti nastup ova dva mlada talentovana ratnika, koji su deo vrhunskog spiska borbi koji će nam SBC 21 – Revenge! predstaviti! Imaćete priliku da uživate u pravom sportskom borilačkom spektaklu!