Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! / Rifat Prušević vs Stefan Pecevski
SBC 21 – Revenge! / Rifat Prušević vs Stefan Pecevski

SBC 21 – Revenge! / Rifat Prušević vs Stefan Pecevski

Preliminary card

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 21 – Revenge! priredbi u Odžacima očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan preliminarni meč, poslednji u nizu uvodnih borbi, koji će se održati 04. maja! Dva mlada borca, iz Srbije i Makedonije, odmeriće snage u SBC heksagonu – Rifat Prušević, srpski borac iz Novog Pazara, i predstavnik MMA & BJJ kluba Secutor iz Beograda, i Stefan Pecevski, mladi borac iz Makedonije!

Mladi predstavnik Secutor kluba iz Beograda, Rifat Prušević, na Serbian Battle Championship 21 – Revenge! priredbi u Odžacima po drugi put će za kratko vreme nastupiti pod SBC okriljem. Veliki potencijal domaće i regionalne MMA scene iza sebe ima veliki broj borbi u amaterskoj i poluamaterskoj konkurenciji, a u MMA debiju, na SBCu 20, ostvario je impresivnu pobedu prekidom u prvoj rundi, protiv opasnog i znatno iskusnijeg borca, Sladjana Dragišića. Reč je, dakle, o sjajnom mladom borcu koji će veliki uspeh sa amaterskih takmičenja i iz profi debija pokušati da ponovi u drugom nastupu u profesionalnim MMA vodama. Imaće veoma težak zadatak protiv nezgodnog makedonskog borca, ali će njegov nastup u Odžacima biti i velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do važne internacionalne pobede!

Kao što je već rečeno, Rifata će na drugoj strani SBC heksagona čekati mladi i talentovani potencijal makedonske MMA scene, koji po prvi put nastupa pod Serbian Battle Championship banerom, Stefan Pecevski. Stefan Pecevski iza sebe ima iskustvo na amaterskim i BJJ takmičenjima, kao i četiri profesionalna nastupa, od kojih je u tri uspeo da stigne do pobede, a jedna borba je završena nerešenim rezultatom. Reč je o velikom potencijalu regionalne scene koji želi da priliku na velikoj SBC manifestaciji iskoristi u potpunosti, i pokaže sve svoje iskustvo i kvalitet koji neosporno poseduje. U Odžacima će gledati da nastavi pobednički niz i stigne do četvrte pobede u karijeri protiv mladog talentovanog srpskog borca!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva nadolazeća ratnika željna uspeha i pobeda, koji su spremni da preko SBC heksagona izgrade ime i karijere na sve jačoj regionalnoj i evropskoj MMA sceni – očekujemo pravi rat u kavezu! Pridružite nam se 04. maja u Odžacima i uživajte u sportskoj priredbi svetske klase – SBC 21 – Revenge!