Početna » Najave borbi » SBC 21 / Dušan Salkanović vs Benedito “Bena Canela de Pedra” da Silva Azevedo
SBC 21 / Dušan Salkanović vs Benedito “Bena Canela de Pedra” da Silva Azevedo

SBC 21 / Dušan Salkanović vs Benedito “Bena Canela de Pedra” da Silva Azevedo

Preliminary card

Još jedan odličan internacionalni duel nas očekuje na uvodnom delu SBC 21 – Revenge! priredbe 04. maja u Odžacima, a snage će odmeriti dva sjajna borca, Dušan Salkanović iz Srbije i Benedito “Bena Canela de Pedra” da Silva Azevedo iz Brazila!

Dušan Salkanović, već jako dobro poznat svim ljubiteljima MMA sporta u našoj zemlji i regionu, još jednom će nastupiti na Serbian Battle Championship-u, po šesti put, u pokušaju da se domogne velike, šeste, profesionalne pobede i osvoji još jedan vredan skalp i nastavi pobednički niz nakon nedavne pobede nad nezgodnim protivnikom iz Italije, Marcom Giustarinijem iz Italije, na SBCu 20. Posle neizvesne i teške borbe protiv Jonathasa Cavalcantija, te Werllesona Ribeira na SBCu 19-Revenge priredbi, Dušan je spreman da odmeri snage sa još jednim opasnim borcem iz Brazila!

Benedito da Silva Azevedo, iskusni brazilski borac, dolazi na Serbian Battle Championship po prvi put I želi da veliku priliku na internacionalnoj sceni iskoristi u potpunosti i stigne do važne pobede nad opasnim borcem iz Sombora! Benedito je borac sa 16 profesionalnih borbi iza sebe, i u Brazilu je ostvario velike uspehe i nekoliko šampionskih pojaseva, i želi da i publici u Evropi pokaže svoj kvalitet i stigne do jedanaeste profesionalne pobede u MMA karijeri. Očekuje ga veoma težak ispit, ali I prilika da stigne do velike pobede nad domaćim borcem, a nas očekuje još jedna fantastična sportska priredba vrhunske klase!

04. maja u Odžacima, najjači fight card do sada, SBC 21 – Revenge! – budite deo pravog MMA spektakla!