Početna » Najave borbi » SBC 21 / Ognjen “Master” Salatić vs Danijel “Vitez” Kokora
SBC 21 / Ognjen “Master” Salatić vs Danijel “Vitez” Kokora

SBC 21 / Ognjen “Master” Salatić vs Danijel “Vitez” Kokora

Preliminary card

Još jedan odličan uvodni duel nas očekuje 04. maja u Odžacima, a snage će odmeriti dva sjajna borca, dokazana imena domaće i internacionalne scene, Ognjen “Master” Salatić i Danijel “Vitez” Kokora!

Ognjen Salatić već je poznato ime i velika nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Nekadašnji je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, a nastup u Odžacima 04. maja predstavljaće njegov dvanaesti profesionalni MMA nastup. Ognjen je u skorije vreme imao priliku da odradi ugovor sa velikom SFL (Super Fight League) MMA promocijom, kao učesnik proslogodišnjeg rijaliti šoua u Indiji! Nakon toga je ostvario veliku pobedu na SBCu 18, i zatim 2018. godinu u velikom stilu završio pobedom nad Osamom El Zeinom u Novom Sadu, na SBC 19 – Revenge manifestaciji održanoj 01. decembra. Kao i uvek, Salatić je spreman na bespoštednu borbu i daće sve od sebe da vrhunsku predstavu pruži i publici na SBCu 21 – Revenge! i stigne do važne osme pobede u karijeri i nastavi započete staze uspeha i pobednički niz!

Naspram Ognjena će na drugoj strani SBC borilišta stajati dobro poznati srpski borac – Danijel “Vitez” Kokora! Danijel je veoma iskusan MMA profesionalac koji je spreman na borbu uvek i u svakoj situaciji, i u karijeri odradio čak 32 profesionalne MMA borbe. Pokušaće da stigne do svoje 18. profi pobede 04. maja i tako iskoristi veliku priliku koja mu se ukazala na ovoj vrhunskoj internacionalnoj MMA manifestaciji! Kokora po četvrti put ulazi u SBC heksagon i daće sve od sebe da se publici predstavi u najboljem izdanju i stigne do važne pobede koja može biti preokret u njegovoj karijeri!

U svakom slučaju očekuje nas veoma interesantan duel dva iskusna borca koja su spremna da publici pruže fenomalnu predstavu i potvrde svoj status na internacionalnoj borilačkoj sceni!

Po kvalitetu uvodnih borbi može se zaključiti kakav nas glavni deo programa očekuje na pravom sportskom prazniku koji će se održati u maju!

Očekuje nas još velikih najava narednih dana, ostanite uz SBC stranicu!