Početna » Najave borbi » SBC 21 / Miro Jurković vs Givago “Giba” Francisco
SBC 21 / Miro Jurković vs Givago “Giba” Francisco

SBC 21 / Miro Jurković vs Givago “Giba” Francisco

Preliminary card

Predstavljamo vam još jednu veoma interesantnu preliminarnu borbu svetske klase koja će se održati na velikoj SBC 21 – Revenge! priredbi u Odžacima, 04. maja. U ovoj borbi na sredini SBC heksagona rukavice će ukrstiti domaći borac iz Sombora, predstavnik Family Fight Teama, Miro Jurković i njegov protivnik iz Brazila, Givago “Giba” Francisco!

Miro Jurković je Somborac koji će nakon fantastičnog nastupa na SBCu 20 i ekspresne pobede tehničkim nokautom u prvoj rundi ponovo kročiti na najprestižniju MMA pozornicu u regionu, SBC heksagon. Neporaženi borac sa velikim iskustvom u rvanju i amaterskom MMA, koji je nakon godina provedenih u Londonu, i nastupa u tamošnjim MMA promocijama, izmedju ostalog i za prestižni Cage Warriors, uspeo da do sada izgradi zavidan profesionalni MMA skor. Miro će dati sve od sebe da i pred publikom u Odžacima odradi vrhunski meč i stigne do sedme uzastopne profesionalne MMA pobede, i nastavi svoj besprekorni pobednicki niz!

Njegov protivnik, Givago “Giba” Francisco, koji je karijeru gradio u najznačajnijim zemljama za razvoj MMA sporta u svetu, Brazilu i Japanu (legendarna Pancrase organizacija), gde je trenutno jedan od bolje rangiranih boraca srednje kategorije, daće sve od sebe da se publici u Srbiji, u svom drugom SBC nastupu, predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje 7. profesionalne pobede na velikoj internacionalnoj pozornici kao što je SBC! Givago je na SBCu nastupao protiv našeg UFC borca i bivšeg SBC šampiona srednje kategorije, Stefana Sekulića, i sada opet ima veoma težak ispit, protiv neporaženog Jurkovića!

Spremna je borilačka predstava najvišeg svetskog ranga, a publika u Odžacima imaće privilegiju da uživa u pravom spektaklu!

Očekuje nas istorijski sportski dogadjaj koji će obilovati vrhunskim duelima i beskompromisnim borcima koji su tu da nam pruže nesvakidašnji borilački spektakl dostojan najcenjenijih svetskih MMA manifestacija!