Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Slavoljub “Mitke” Mitić
SBC 21 – Revenge! – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Slavoljub “Mitke” Mitić

SBC 21 – Revenge! – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Slavoljub “Mitke” Mitić

Sa velikim ambicijama ušli smo u 2019. godinu, i veliki deo posla je već obavljen kada je u pitanju novi vrhunski MMA spektakl SBC 21 – Revenge! koji nas očekuje 04. maja ove godine u Odžacima!

Spisak borbi je već velikim delom kompletiran i spreman za dvadeset i prvu po redu priredbu najbolje domaće i regionalne MMA promocije, koja će nam pruziti verovatno najjači fight card do sada!

Jedna od preliminarnih borbi koja će u svakom slučaju imati važno mesto na ovom veličanstvenom MMA dogadjaju i koju prvu najavljujemo, jeste duel izmedju bivšeg SBC šampiona u kategoriji do 70 kg, borca iz Sombora, Nemanje “Sledgehammer” Kovača, koji se nakon skorašnje impresivne pobede na SBCu 20 prekidom u trećoj rundi, vratio na pobedničke staze i želi da nastavi niz jos jednim velikim trijumfom, i imaće priliku da se u SBC heksagonu susretne sa sjajnim borcem iz Novog Sada, kojeg SBC publika jako dobro poznaje, Salvoljubom “Mitketom” Mitićem!

Predstavnik Family Fight Teama, bivši šampion, Nemanja Kovač, spreman je da nam još jednom u najboljem svetlu pokaže sve svoje znanje stečeno godinama tokom takmičenja u brojnim borilačkim sportovima, kao i ono stečeno u profesionalnim MMA borbama, i spreman je da sve svoje iskustvo pretoči u još jedan sjajan nastup, i stigne do veoma važne, devete profesionalne pobede u karijeri!

Neće imati nimalo lak zadatak, jer ga sa druge u SBC kavezu čeka dokazani domaći borac iz Novog Sada, Slavoljub “Mitke” Mitić, majstor džudoa i profesionalac sa samo jednim profesionalnim porazom u karijeri, i to protiv jednog od najboljih svetskih boraca iz Brazila, Alexa Leka, koji je na SBCu 19 – Revenge! slavio tehničkim nokautom. Mitke po četvrti put nastupa na Serbian Battle Championship-u, i daće sve od sebe kako bi 04. maja stigao do najvažnijeg trijumfa u karijeri protiv bivšeg šampiona, i do svoje šeste profesionalne MMA pobede, koja ga može lansirati u velike evropske i svetske organizacije!

Očekuje nas zaista vrhunski spektakl, veliki sportski dogadjaj dostojan najvećih svetskih pozornica, SBC 21 – Revenge! Uskoro ćete imati prilike da saznate i ostale parove nesvakidašnjeg internacionalnog fight carda koji je SBC pripremio za ljubitelje MMA sporta u našoj zemlji, regionu, Evropi i svetu!