Početna » Novosti » SBC 20 – Rifat Prušević vs Eluther “Rico Dice” Igel
SBC 20 – Rifat Prušević vs Eluther “Rico Dice” Igel

SBC 20 – Rifat Prušević vs Eluther “Rico Dice” Igel

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 20 priredbi u Somboru očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč koji će se održati 16. februara! Dva mlada borca, iz Srbije i Nemačke, odmeriće snage u SBC heksagonu – Rifat Prušević, srpski borac iz Novog Pazara, i predstavnik MMA & BJJ kluba Secutor iz Beograda, i Eluther “Rico Dice” Igel, predstavnik UFD Gyma iz Nemačke!

Mladi predstavnik Secutor kluba iz Beograda, Rifat Prušević, na Serbian Battle Championship 20 priredbi u Somboru po prvi put će nastupiti pod SBC okriljem i u borbi po profesionalnim MMA pravilima. Veliki potencijal domaće i regionalne MMA scene iza sebe ima veliki broj borbi u amaterskoj i poluamaterskoj konkurenciji gde je osvajao sva bitnija odličja na državnim prvenstvima u C, B i A klasi. Rifat je takodje ponosni osvajač prvog mesta na Grappling Kupu Srbije 2018. godine. Reč je, dakle, o sjajnom mladom borcu koji će veliki uspeh sa amaterskih takmičenja pokušati da ponovi u profesionalnim MMA vodama. Imaće veoma težak zadatak u profesionalnom debiju, ali će njegov nastup na SBC 20 biti i velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do velike, prve, profesionalne MMA pobede protiv renomiranog protivnika iz Nemačke.

Rifata će na drugoj strani SBC heksagona čekati mladi i talentovani potencijal nemačke MMA scene, koji po drugi put nastupa pod Serbian Battle Championship okriljem, Eluther “Rico Dice“ Igel. Eluther je predstavnik najbolje nemačke dvorane i jedne od najuglednijih dvorana u Evropi, UFD Gym, i na SBCu u Somboru gledaće da uverljivo istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Neporaženi beskompromisni borac iz Dizeldorfa u dosadašnjoj karijeri uspeo je da ostvari tri uzastopne pobede, bez poraza.
U Gradskoj hali Mostonga gledaće da nastavi pobednički niz i stigne do cetvrte pobede u nizu protiv mladog talentovanog srpskog borca!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva mlada borca željna uspeha i pobeda, očekujemo pravi rat u SBC heksagonu! Pridružite nam se 16. februara u Somboru i uživajte u sportskoj priredbi svetske klase – SBC 20!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs