Početna » Novosti » SBC 20 – Dušan Salkanović vs Marco Giustarini
SBC 20 – Dušan Salkanović vs Marco Giustarini

SBC 20 – Dušan Salkanović vs Marco Giustarini

Još jedan odličan internacionalni duel nas očekuje 16. februara u Gradskoj hali Mostonga u Somboru, a snage će odmeriti dva sjajna borca, Dušan Salkanović iz Srbije i Marco Giustarini iz Italije!

Dušan Salkanović, dobro poznat svim ljubiteljima MMA sporta u našoj zemlji, još jednom će nastupiti na Serbian Battle Championship-u, po peti put, u pokušaju da se domogne svoje pete profesionalne pobede i osvoji vredan skalp nad nezgodnim protivnikom iz Italije. Nakon sjajne pobede nad Zoranom Bubalom, i nakon toga neizvesne i teške borbe protiv Jonathasa Cavalcantija, te Werllesona Ribeira na SBCu 19-Revenge priredbi, Dušan je spreman da se vrati na pobedničke staze, i da publici u svom gradu, Somboru, pruži još jednu sjajnu borbu.

Marco Giustarini iz Italije po prvi put dolazi u Srbiju kako bi nastupio na najvećoj borilačkoj pozornici u našoj zemlji i regionu, Serbian Battle Championship, i daće sve od sebe kako bi savladao domaćeg borca, nastavio pobednički niz u pokušaju da se domogne velike pobede u svojoj profesionalnoj karijeri, I da u svom šestom profesionalnom nastupu istakne ime na sve jačoj evropskoj sceni. Spreman je da se domogne važnog trijumfa na gostujućem terenu, i daće sve od sebe da se publici u Somboru predstavi u najboljem mogućem svetlu!

Očekuje nas neizvesna borba i vrhunski spektakl. Pored već objavljenih duela sa SBCa 20 koje ćemo imati priliku da gledamo u Somboru, ova borba će takodje doprineti kompletnom kvalitetu nadolazeće manifestacije!

Budite deo ovog velikog sportskog borilačkog praznika i obezbedite svoje ulaznice na vreme!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs