Početna » Novosti » SBC 20 / Predrag Bogdanović vs Stefan Smiljanić
SBC 20 / Predrag Bogdanović vs Stefan Smiljanić

SBC 20 / Predrag Bogdanović vs Stefan Smiljanić

Pred nama je još jedan veoma interesantan MMA duel koji će se odigrati 16. februara u Gradskoj hali Mostonga u Somboru, na SBCu 20!

Iako je već poznato da je SBC izgradio ime kao prestižna evropska organizacija koja je postala direktan put ka najvećim svetskim MMA organizacijama poput UFCa, Bellatora, KSWa, Serbian Battle Championship takodje predstavlja veliku priliku za mlade i nadolazeće borce da na velikoj sceni steknu iskustvo i istaknu se na domaćim, regonalnim i internacionalnim MMA listama!
Dva mlada borca iz Srbije dobiće priliku da zablistaju u SBC heksagonu pred brojnom publikom u Somboru.

Svoj profesionalni MMA debi imaće veliki potencijal iz Family Fight Teama, Predrag Bogdanović. Ovaj mladi ratnik iz Novog Sada predstavlja budućnost MMA sporta u našoj zemlji. Reč je o vrhunskom atleti sa nevidjenim predispozicijama, koji je za jako kratko vreme napredovao u svim aspektima borbe, i spreman je za svoj prvi profesionalni nastup, kako bi na velika vrata stigao do prve profesionalne pobede i stavio do znanja svima da je SBC i naša MMA scena dobila novog MMA prospekta!
Na drugoj strani Predraga će čekati još jedan mladi borac iz Srbije, predstavnik Vale Tudo Srbija tima iz Beograda, za koji kaže da mu predstavlja drugu kuću, Stefan Smiljanić. Ovaj sportista iz Beograda po prvi put će nastupiti na Serbian Battle Championshipu, velika je nada svog tima i potrudiće se da svojim nastupima otvori vrata uspešnoj profesionalnoj karijeri, a iza sebe ima jednu semi-pro i jednu profesionalnu MMA borbu, i u obe je trijumfovao. Pokušaće da se domogne druge profesionalne pobede u karijeri na velikoj internacionalnoj sceni protiv veoma opasnog protivnika!
I Predraga Bogdanovića i Stefana Smiljanića očekuje veliki profesionalni ispit u Somboru 16. februara, i imaće priliku da svojim nastupom osvoje srca publike u dvorani, ali i da zasluže postovanje ljubitelja MMA sporta u našoj zemlji, regionu, Evropi i svetu!

Nemojte propustiti nastup ova dva mlada talentovana ratnika, koji su deo vrhunskog spiska borbi koji će nam SBC 20 predstaviti!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs