Početna » Novosti » SBC 20 / Nebojša Mršić vs Mario Žgela
SBC 20 / Nebojša Mršić vs Mario Žgela

SBC 20 / Nebojša Mršić vs Mario Žgela

Očekuje nas još jedan veliki internacionalni MMA spektakl u režiji Serbian Battle Championship organizacije – SBC 20, koji će se održati u Somboru, 16. februara!

Vreme je da počnemo sa predstavljanjem parova koje će publika u prepunoj Gradskoj hali Mostonga u Somboru imati priliku da gleda.
U ovoj borbi snage će odmeriti dva mlada i talentovana borca iz Srbije i Hrvatske!

Nebojša Mršić je borac koji dolazi iz MMA Team-a Shogun iz Bačke Palanke, i nakon sjajne pobede na SBCu 18 završnicom u prvoj rundi, spreman je da nastavi pobednički niz i još jednim odličnim nastupom oduševi publiku u Somboru. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. Nije imao priliku da nastupi na SBC 19 u Novom Sadu, usled otkazivanje učešća njegovog protivnika iz Malezije, ali ovog puta je još spremniji da nam pokaže koliko je napredovao u svim aspektima borbe, i spreman je da se domogne velikog trijumfa na prestižnoj SBC sceni.

Ne drugoj strani SBC heksagona očekuje ga gost iz Hrvatske, mladi ratnik koji je već dobro poznat publici na SBC turnirima, Mario Žgela. Nakon oporavka od povrede i operacije, nakon tačno godinu dana pauze, mladi borac iz MMA tima Valens iz Vinkovaca, spreman je da ponovo zablista u SBC heksagonu. U svom trećem profesionalnom MMA nastupu nakon 1 profi, i 4 ostvarene pobede u amaterskoj konkurenciji, Mario će dati sve od sebe da u svojoj trećoj borbi na SBC priredbi i profesionalnom MMA stigne do velike pobede, i tako sebi otvori vrata regionalne i internacionalne MMA scene. Mario je u svom profesionalnom debiju, na SBC 15, pružio fenomenalnu borbu protiv jednog od najboljih domaćih boraca, dokazanog u najpriznatijim evropskim borilištima, Vladimira “File” FIlipovića, dok je na SBCu 16, takodje u Somboru, slavio završnicom u drugoj rundi protiv Nikole Drljače iz Novog Sada, i time pokazao da se radi o pravom ratniku i ogromnom potencijalu regionalne MMA scene!
Prisustvovaćemo sjajnoj borbi izmedju dva mlada borca koji su željni dokazivanja i internacionalnog profesionalnog uspeha, i dace sve od sebe da istaknu svoja imena na sve jačoj regionalnoj MMA sceni, a publici pruže neizvesnu borbu! Očekuje nas vrhunski spektakl!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs