Početna » Novosti » SBC 20 – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Veljko Vulović
SBC 20 – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Veljko Vulović

SBC 20 – Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Veljko Vulović

Još malo vremena nas deli od vrhunskog internacionalnog MMA spektakla u hali Mostonga u Somboru, 16. februara 2019. godine, Serbian Battle Championship 20!
Spisak borbi je kompletan i spreman za dvadesetu po redu priredbu najbolje domaće i regionalne MMA promocije, SBC!

Jedna od borbi koja će u svakom slučaju imati primat na vrhunskom MMA dogadjaju u Somboru jeste duel izmedju bivšeg SBC šampiona u kategoriji do 70 kg, borca iz Sombora, Nemanje “Sledgehammer” Kovača koji ovog puta nastupa u višoj težinskoj kategoriji, i njegovog protivnika iz Beograda, koji je borbu prihvatio pred samo održavanje ovog prestižnog turnira, Veljka Vulovića!

Očekuje nas zaista fantastična borba, dva mlada beskompromisna ratnika spremna su da sve ostave u kavezu, i prirede pravi spektakl publici u Gradskoj hali Mostonga! Predstavnik Family Fight Teama, bivši šampion, Nemanja Kovač, spreman je za povratak na pobedničke staze, i sve svoje znanje stečeno godinama tokom takmičenja u različitim borilačkim sportovima, kao i ono stečeno u profesionalnim MMA borbama, spreman je da pretoči u još jedan sjajan nastup, i stigne do važne pobede u karijeri, u svom rodnom gradu.

Sa druge strane, predstavnik legendarnog Vale Tudo Srbija tima iz Beograda, Veljko Vulović, spreman je da iskoristi ukazanu priliku i stigne do trijumfa nad znatno iskusnijim protivnikom, koji bi mu označio profesionalnu karijeru. Veljko Vulović odradio je samo jednu profesionalnu borbu u karijeri i izgubio sudijskom odlukom u Austriji od iskusnog borca, Michael Rirscha. Veljko je celog života aktivan u sportu, odradio je brojne mečeve u kikboksu i bavio se rvanjem.

Očekuje nas nesvakidašnji sportski dogadjaj, borba vrhunske klase, pravi spektakl za somborsku publiku.
Budite deo velikog internacionalnog Serbian Battle Championship 20 MMA dogadjaja 16. februara u Somboru, sportske manifestacije koje do sada niste imali priliku da vidite!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs