Početna » Novosti » SBC 20 – Main Event – Heavyweight Title Fight – Satoshi Ishii vs Rodrigo “Buga” Carlos
SBC 20 – Main Event – Heavyweight Title Fight – Satoshi Ishii vs Rodrigo “Buga” Carlos

SBC 20 – Main Event – Heavyweight Title Fight – Satoshi Ishii vs Rodrigo “Buga” Carlos

Teškaški spektakl svetske klase, velika borba za šampionski pojas na SBC 20 – Satoshi Ishii (Japan) vs Rodrigo “Buga” Carlos (Brazil)!

Organizatori su za publiku u Somboru, našoj zemlji i regionu 16. februara pripremili zaista još jedan vrhunski meč svetske klase. Publika u Gradsksoj hali Mostonga imaće priliku da gleda pravu legendu MMA sporta koja nam dolazi iz Japana, i sada živi u Zagrebu, Satoshija Ishiija u borbi u kojoj će braniti svoj šampionski pojas protiv iskusnog Rodriga Carlosa iz Brazila!

O Satoshi-ju Ishiiju zaista ne treba puno trošiti reči, jedan od najuspešnijih džudista iz Japana, i izmedju ostalog, pored osvajanja zlatnih odličja u svojoj zemlji i svetskim turnirima, osvajač je najsjajnijeg Olimpijskog odličja u japanskom nacionalnom sportu! Nakon toga je izgradio ime u najboljim MMA organizacijama sveta i imao priliku da ukrsti rukavice sa pravim legendama sporta, šampionima najvećih svetskih promocija – Quinton “Rampage” Jackson, Tim Sylvia, Jeff Monson, Pedro Rizzo, Fedor Emelianenko, i najpoznatije borilačko ime sa ovih prostora, legenda svetskog MMA sporta, Mirko “Cro Cop” Filipović! Da ponovimo, Satoshi je novi polet i motivaciju pronašao u Hrvatskoj i treninzima u legendarnom Cro Cop Team-u.
Sledeća velika borba koju će imati održaće se u Srbiji, u Somboru na Serbian Battle Championshipu 20, i najbolji japansko-hrvatski profesionalni MMA borac pokušaće da stigne do devetnaeste profesionalne pobede u karijeri u prvoj odbrani svog šampionskog SBC pojasa.

Protivnik će mu biti profesionalac iz Brazila koji je u karijeri odradio 37 borbi, Rodrigo “Buga” Carlos! Rodrigo je trećerangirani borac za celu Latinsku Ameriku i prvoplasirani MMA borac u Argentini. U karijeri je ostvario 24 profesionalne pobede i u Srbiju dolazi kako bi se domogao novog šampionskog pojasa i impresivne 25. profesionalne MMA pobede! Dakle, zaista imamo priliku da gledamo velika svetska imena koja će nakon velikih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu u borbi za pojas SBC šampiona u teškoj kategoriji!

Očekuje nas vrhunaki sportski spektakl, nešto što nije vidjeno na ovim prostorima, a publika u Srbiji i regionu imaće priliku da uživa u fantastičnom teškaškom okršaju!
Budite deo istorijske SBC manifestacije i pridružite nam se u hali Mostonga 16. februara u Somboru!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs