Početna » Novosti » SBC 20 – Jovan Zdelar vs Antonio Zovak
SBC 20 – Jovan Zdelar vs Antonio Zovak

SBC 20 – Jovan Zdelar vs Antonio Zovak

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 20 priredbi u Somboru očekuje nas mnoštvo odlicnih MMA borbi! Pored toga što će velika imena MMA sporta uveličati ovu istorijsku sportsku manifestaciju, SBC je uvek bio pozornica za razvoj i predstavljanje mladih nada domaćeg, evropskog i svetskog MMA!

Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč koji će se održati 16. februara! Dva mlada borca iz Srbije odmeriće snage u SBC heksagonu – Jovan Zdelar iz Family Fight Teama i Antonio Zovak, predstavnik Sportskog kluba Ognjeni Vuk!

Mladi predstavnik Family Fight Teama iz Novog Sada, Jovan Zdelar, koji inače dolazi iz Sremske Mitrovice, na Serbian Battle Championship 20 priredbi u Novom Sadu po prvi put će nastupiti pod SBC okriljem. Ovaj mladi student Fakulteta sporta i fizičke kulture u Novom Sadu, celog zivota je u sportu, bavio se kajakom i karateom. U FFT-u je za kratko vreme napredovao u svim aspektima borba, i publika u našoj zemlji imaće priliku da vidi mogućnosti ovog mladog ratnika, koji predstavlja budućnost MMA sporta u našoj zemlji. U Somboru će imati priliku da u svom profesioanlnom MMA debiju stigne do prve pobede na velikoj internacionalnoj sceni!

Na drugoj strani SBC heksagona Jovana će sačekati mladi borac iz Bača, koji u mešovite borilačke sportove dolazi iz kikboksa, WKF vicešampion, sa iskustvom u amaterskom MMA. Apsolvent je na Fakultetu Sporta i fizičkog vaspitanja i ostvario veoma zapažene rezultate kao trener u svom klubu. 16. februara u Somboru imaće priliku da na prestižnom Serbian Battle Championshipu nastupi pred domaćom publikom i pokaže se u najboljem mogućem svetlu.

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva mlada borca željna uspeha i pobeda, očekujemo pravi rat u heksagonu! Pridružite nam se 16. februara u Somboru i i uživajte u još jednoj sportskoj priredbi svetske klase – SBC 20!
Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs