Početna » Novosti » SBC 20 – Miro Jurković vs Stanislav Krofak
SBC 20 – Miro Jurković vs Stanislav Krofak

SBC 20 – Miro Jurković vs Stanislav Krofak

Predstavljamo vam još jednu veoma interesantnu borbu koja će se održati na velikoj SBC 20 priredbi u Gradskoj hali Mostonga u Somboru 16. februara. U ovoj borbi rukavice će ukrstiti domaći borac iz Sombora, predstavnik Family Fight Teama, Miro Jurković i njegov protivnik, Stanislav Krofak iz Hrvatske.

Miro Jurković je još jedan Somborac koji će pred domaćom publikom kročiti na najprestižniju MMA pozornicu u regionu, SBC heksagon. Neporaženi borac sa iskustvom u rvanju i amaterskom MMA, uspeo je da do sada izgradi zavidan profesionalni MMA skor. Miro će dati sve od sebe da pred domaćom publikom odradi vrhunski meč i stigne do šeste profesionalne MMA pobede. Neće imati nimalo lak zadatak budući da će imati borbu protiv iskusnog protivnika iz Hrvatske. Miro će iz tog razloga imati samo motiv više da zablista pred domaćom publikom i stigne do šeste uzastopne pobede u karijeri, u svom drugom nastupu na Serbian Battle Championshipu!

Kao što smo naveli, veoma opasan protivnik sukobiće se sa Jurkovićem 16. februara u SBC heksagonu. Dolazi iz Hrvatske i predstavlja American Top Team Zagreb, Stanislav Krofak. Stanislavu će ovo biti prvi nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima I osvajač odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj osmoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, šeste u karijeri, i zaustavi borca iz Srbije. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč, ovog puta pred publikom u Somboru!

Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj u hali Mostonga u Somboru, očekuje nas pravi rat u Serbian Battle Championship kavezu! Nabavite ulaznice na vreme!

Vrhunski MMA spektakl!
.
#sbc #sbc20 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #sombor
.
www.sbc.rs