Početna » Novosti » SBC 19 // Ognjen “Master” Salatić vs Cleverson “Carrilho” Silva
SBC 19 // Ognjen “Master” Salatić vs Cleverson “Carrilho” Silva

SBC 19 // Ognjen “Master” Salatić vs Cleverson “Carrilho” Silva

Bruno Leandro Soares Lobato povredjen – novi borilački par na SBC 19 – Ognjen “Master” Salatić vs Cleverson “Carrilho” Silva

Važna promena na fight card–u kao što je već i objavljeno na konačnom spisku borbi objavljenom pre neki dan – iskusni borac iz Brazila, nekadašnji izazivač za SBC šampionski pojas, Bruno Leandro Soares Lobato, usled povrede, nažalost, bio je primoran da otkaže nastup na ovom SBCu. Ipak, drugi opasni brazilski borac koji je nedavno takodje ostao bez protivnika, Cleverson “Carrilho” Silva, nastupiće protiv našeg Ognjena Salatića 01. decembra u Novom Sadu na SBC 19!

Ognjen Salatić velika je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Novom Sadu 01. decembra predstavljaće njegov jedanaesti profesionalni MMA nastup. Ognjen je nedavno imao priliku da odradi ugovor sa velikom SFL (Super Fight League) MMA promocijom, kao učesnik ovogodišnjeg rijaliti šoua u Indiji! Nakon toga je ostvario veliku pobedu na SBCu 18 u Palanci. Kao i uvek, Salatić je spreman na sjajnu, neizvesnu i bespoštednu borbu i daće sve od sebe da vrhunsku predstavu pruži i publici u Velikoj dvorani SPENSa i stigne do sedme pobede u karijeri i nastavi staze uspeha započete velikim pobedama nad George Emanuelom iz Brazila i nad Sladjanom Dragišićem na pretprošlom i prošlom SBC turniru!
Ognjen će imati priliku da se susretne sa iskusnim Brazilcem koji će po prvi put nastupiti za Serbian Battle Championship, u pokušaju da u ovoj odličnoj borbi stigne do impresivne 12. pobede u karijeri i istakne svoje ime na svetskoj sceni, a prestižna SBC pozornica je najbolje mesto za tako nesto. Cleverson “Carrilho” Silva stiže u našu zemlju u želji da na velika vrata pokaže svoju vrednost i potencijal, i imaće zahtevnu borbu ispred sebe, jer će imati odličnog protivnika iz naše zemlje, koji je takodje željan novih pobeda na internacionalnoj MMA sceni!

Publiku u Velikoj hali SPENS-a 01. decembra očekuje zaista vrhunski spektakl i MMA predstava najvišeg nivoa, kvalitet svih boraca govori u prilog činjenici da su organizatori su za publiku u našoj zemlji i inostranstvu spremili istorijski spektakl!

Prodaja karata na www.gigstix.com