Početna » Novosti » SBC 19 – 28.11. JAVNI TRENING, 30.11. ZVANIČNO MERENJE, ARENA CINEPLEXX
SBC 19 – 28.11. JAVNI TRENING, 30.11. ZVANIČNO MERENJE, ARENA CINEPLEXX

SBC 19 – 28.11. JAVNI TRENING, 30.11. ZVANIČNO MERENJE, ARENA CINEPLEXX

SBC 19 / JAVNI TRENING i ZVANIČNO MERENJE
premešteni u bioskop ARENA CINEPLEXX, Novi Sad

JAVNI TRENING i konferencija za štampu
Sreda – 28. Novembar, 12:00 h

ZVANIČNO MERENJE i konferencija za štampu
Petak – 30. Novembar, 12:00 h

* Zbog manjih problema tehničke prirode lokacija SBC 19 javnog treninga i konferencije za štampu i zvaničnog merenja, premešta se na drugu lokaciju, u BIOSKOP Arena Cineplex u centru Novog Sada, Bulevar Mihajla Pupina 3!

Pozivamo Vas da dođete i ispratite zvanični otvoreni trening – “SBC 19 Open Workout” i Konferenciju za štampu za najveći borilački spektakl u zemlji i regionu, Serbian Battle Championship 19, koji će se održati u sredu, 28. novembra u 12 časova!

Takodje Vas pozivamo da dođete i na zvanično merenje dva dana kasnije – “SBC 19 Official Weigh-ins” za vrhunski internacionalni borilački spektakl Serbian Battle Championship 19, koje će se održati u petak, 30. novembra u 12 časova, takodje u bioskopu ARENA CINEPLEXX!

Imaćemo priliku da vidimo velika svetska imena koja dolaze iz Sjedinjenih Američkih Država, kolevke MMA tj. Brazila, Japana, sa Filipina, iz Malezije, Nemačke, Irana, Turske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Tu će biti najistaknutija imena svetske, evropske, domaće i regionalne MMA scene koji će biti deo zvaničnog otvorenog treninga za prestižni borilački dogadjaj, kao i konferenciju za štampu na kojoj ćete imati priliku da čujete utiske i razmišljanja glavnih aktera ovog istorijskog MMA spektakla koji će 01. decembra ukrstiti rukavice u SBC heksagonu!

Pozivamo Vas da u što većem broju ispratite ove velike ceremonije koje će biti svojevrsni spektakl, i koje ce pružiti uvid u ono što nas očekuje na SBC 19 u subotu, 01. decembra, u Velikoj dvorani SPENS-a u 19:30 časova!

Čekamo vas, vidimo se!

Karte za SBC 19 možete kupiti na www.gigstix.com