Početna » Novosti » SBC 19 // Nebojša Mršić vs Muhammad Shuqrie
SBC 19 // Nebojša Mršić vs Muhammad Shuqrie

SBC 19 // Nebojša Mršić vs Muhammad Shuqrie

Očekuje nas još jedan internacionalni duel na fantastičnoj listi borbi koji je Serbian Battle Championship organizacija pripremila za nas! U ovoj borbi snage će odmeriti mladi potencijal iz Srbije i njegov protivnik koji na putu građenja svoje profi MMA karijere i imena dolazi iz Malezije.

Nebojša Mršić je mlad momak koji dolazi iz MMA Team-a Shogun iz Bačke Palanke, i nakon sjajne pobede na SBCu 18 završnicom u prvoj rundi, spreman je da nastavi pobednički niz i još jednim odličnim nastupom oduševi publiku u Velikoj hali SPENSa. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a.

Ne drugoj strani SBC heksagona očekuje ga gost iz Malezije, Muhammad Shuqrie, koji će preći zaista dug put kako bi nastupio na velikoj SBC pozornici i istakao svoje ime na svetskoj MMA sceni. Sa 4 odradjene profesionalne borbe iza sebe, Muhammad će pokušati da se na najbolji mogući način predstavi publici u našoj zemlji i da stigne do velike pobede na gostujućem terenu. Imaće težak zadatak budući da će ispred sebe imati mladog ratnika iz Bačke Palanke. Očekuje nas neizvesna borba i pravi spektakl.

Budite deo najboljeg SBC dogadjaja do sada, SBC 19 – Revenge, nabavite ulaznice na vreme i budite pored SBC heksagona 01. decembra i uzivajte u borilačkom spektaklu na najvišem nivou!

Prodaja karata na www.gigistix.com