Početna » Novosti » SBC 19 // Duško Todorović vs Michel “Demolidor” Pereira!
SBC 19 // Duško Todorović vs Michel “Demolidor” Pereira!

SBC 19 // Duško Todorović vs Michel “Demolidor” Pereira!

SBC 19 – Middleweight Title Fight

SBC je dobio borca kakvog smo i zamislili. Duško je jedini Borac u Srbiji i regionu koji zaslužuje da se bori na našem prestižnom event-u za šampionski pojas u srednjoj kategoriji, sa protivnikom koji i te kako zaslužuje jer je najbolje rangirani borac koji se ikada borio u Srbiji.

Duško Todorović je do sada neporažen u svojoj pro MMA karijeri. Ima profi skor od 7 pobeda, bez poraza! Veliki potencijal domaće scene, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je crnog pojasa u Tae Kwon Dou i braon pojasa u brazilskoj džiju-džici. Počasni je sportista i stipendista pod okriljem rvačkog saveza Srbije u disciplini grepling za 2018 godinu.

Michel Pereira je SBC šampion u welter kategoriji, i želi u svojoj kolekciji i SBC šampionski pojas u Middleweight kategoriji, i misli da će mu to sa pravom biti dovoljno da potpiše za neku od najjačih MMA organizacija na svetu i ostvari svoj san! Trenutno je prvo rangirani borac u Japanu, a do skoro je bio i u Brazilu (skinut je jer nije radio meč tamo više od godinu dana), i prvorangirani pound for pound na Balkanu!

Biće ovo borilačka noć za pamćenje po mnogo čemu!