Početna » Novosti » SBC 19 // Dejan Ćosić vs Khairulla Khairullaev
SBC 19 // Dejan Ćosić vs Khairulla Khairullaev

SBC 19 // Dejan Ćosić vs Khairulla Khairullaev

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 19 priredbi u Novom Sadu očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Pored toga sto ce velika imena MMA sporta uvelicati ovu istorijsku sportsku manifestaciju, SBC je uvek bio pozornica za razvoj i predstavljanje mladih nada domaceg, evropskog i svetskog MMA!
Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč koji će se održati 01. decembra! Dva mlada borca, iz Srbije i Rusije, odmeriće snage u SBC heksagonu – Dejan Ćosić iz kluba Vale Tudo Srbija i Khairulla Khairullaev – predstavnik UFD Gyma iz Nemačke!

Mladi predstavnik Vale Tudo Srbija kluba iz Beograda, Dejan Ćosić, na Serbian Battle Championship 19 priredbi u Novom Sadu po drugi put će nastupiti pod SBC okriljem. Potekao je iz MMA kluba Pirana iz Ofenbaha (Nemačka). Ovaj mladi ratnik ima svega 19 godina i iza sebe ima amaterski skor od čak pet pobeda, bez poraza. U profesionalnim MMA vodama odradio je dve borbe, i upisao 1 pobedu. SBC 19 će sa za Dejana biti druga velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do velike, druge, profesionalne MMA pobede. Dejana će na drugoj strani SBC heksagona čekati mladi i talentovani potencijal nemačke i ruske MMA scene, Khayrulla Khayrullaev. Khayrulla je predstavnik najbolje nemačke dvorane UFD Gym, i na SBCu u Novom Sadu gledaće da istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Neporaženi beskompromisni borac iz Rusije u dosadašnjoj karijeri uspeo je da ostvari dve uzastopne pobede, bez poraza. U Velikoj hali SPENSa gledaće da nastavi pobednički niz i stigne do treće pobede u nizu!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva mlada borca željna uspeha i pobeda, očekujemo pravi rat u heksagonu! Pridružite nam se 01. decembra u Novom Sadu i i uživajte u jos jednoj sportskoj priredbi svetske klase – SBC 19!