Početna » Novosti » SBC 19 // CLEVERSON “CARRILHO” SILVA vs JONATHAS “MONSTRO” CAVALCANTI
SBC 19 // CLEVERSON “CARRILHO” SILVA vs JONATHAS “MONSTRO” CAVALCANTI

SBC 19 // CLEVERSON “CARRILHO” SILVA vs JONATHAS “MONSTRO” CAVALCANTI

SBC 19 / GRAND PRIX / Featherweight

Još dva dokazana borca vrhunske klase, iz kolevke MMA sporta, Brazila, kročiće u SBC heksagon 01. decembra i odmeriti snage u kategoriji do 66 kg, na prestižnoj internacionalnoj sportskoj pozornici – Serbian Battle Championship 19!

Jonathas “Monstro” Cavalcanti, veliki potencijal koji predstavlja Master Kombat tim, po drugi put će kročiti u SBC kavez, u pokušaju da stigne do druge pobede pod SBC banerom i 10. pobede u profesionalnoj karijeri! Pobeda protiv opasnog protivnika donela bi mu priliku da se izbori za naslov najboljeg u svojoj kategoriji i da zakuca na vrata najjačih svetskih i evropskih MMA promocija. Jonathas će imati priliku da se susretne sa iskusnim sunarodnikom koji će po prvi put nastupiti za Serbian Battle Championship, u pokušaju da u prvom nastupu pod okriljem najbolje domaće i regionalne MMA organizacije stigne do 12. pobede u karijeri i nakon toga dobije šansu da kruniše svoju karijeru velikim naslovom šampiona! Cleverson “Carrilho” Silva stiže u našu zemlju u želji da na velika vrata pokaže svoju vrednost na internacionalnoj MMA sceni, i spreman je da publici u Novom Sadu pruži vrhunsku borbu i stigne do najvažnijeg trijumfa u svojoj karijeri!

Publiku u Velikoj hali SPENS-a 01. decembra očekuje vrhunski spektakl i MMA predstava najvišeg nivoa, kvalitet boraca govori u prilog činjenici da su organizatori za publiku u našoj zemlji i inostranstvu spremili istorijski spektakl – SBC 19!
..
#grandprix #featherweight #monstro #carrilho #sbc #sbc19 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad
.
www.sbc.rs