Početna » Novosti » SBC 19 // Willian Hoffman vs Ugur Ozkaplan
SBC 19 // Willian Hoffman vs Ugur Ozkaplan

SBC 19 // Willian Hoffman vs Ugur Ozkaplan

Publika će u Novom Sadu 01. decembra na velikoj internacionalnoj Serbian Battle Championship 19 priredbi, u Velikoj hali novosadskog SPENSa, imati zadovoljstvo da uživa u još jednom vrhunskom internacionalnom teškaškom duelu!

U svom drugom nastupu na Serbian Battle Championship turniru, gost iz Brazila, Willian Hoffman, predstaviće još jednom svoje zavidno borilačko umeće publici u Novom Sadu i pokušaće da dodje do 10. pobede u profesionalnoj karijeri. Borac iz čuvenog Astra Fight Team-a spreman je da u svom novom nastupu na SBCu, nakon pobede nad borcem iz Severne Irske, Mindaugas-om Gerve-om na SBCu 15, impresionira sve prisutne još jednom i ostvari novi trijumf na SBC-ovoj priznatoj medjunarodnoj MMA pozornici!

Williana će u SBC heksagonu dočekati izuzetno opasan protivnik poreklom iz Turske, koji na ovaj meč dolazi iz Nemačke, i predstavlja University of Fighting tim iz Dizeldorfa, Ugur Ozkaplan. Jedna je od velikih teškaskih nada nemačkog i turskog MMA sporta, i u svom prvom nastupu pod okriljem najbolje regionalne MMA organizacije Serbian Battle Championship, gledaće da u Srbiji ostvari svoju 4. veliku uzastopnu pobedu, najveću u dosadašnjoj karijeri, i tako dodatno istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Ugur će dati sve od sebe da se publici u Srbiji i Novom Sadu predstavi u najboljem mogućem svetlu i ostvari pobedu nad iskusnijim Brazilcem.

Očekuje nas kvalitetna i neizvesna borba najvišeg nivoa, vrhunski duel dva odlična i dokazana teškaška ratnika! Ovaj internacionalni teškaški dvoboj samo je delić vrhunskog spektakla koji će se odigrati pod SBC 19 banerom u Novom Sadu 01. decembra! Osigurajte svoje karte na vreme i dodjite i uživajte u vrhunskom MMA spektaklu!