Početna » Novosti » Novi protivnik za Luis Rafael “Japa” na SBC 19 – Cleversona “Carrilha” Silve
Novi protivnik za Luis Rafael “Japa” na SBC 19 – Cleversona “Carrilha” Silve

Novi protivnik za Luis Rafael “Japa” na SBC 19 – Cleversona “Carrilha” Silve

Promena na SBC 19 Fight Card-u

Zbog neprofesionalnosti menadžera koji je ugovarao borbu za borce sa Filipina i iz Malezije, bili smo primorani da obustavimo saradnju, jer se zna koji nivo profesionalnosti u poslu i komunikaciji mora da se zadrži, i nažalost, otkažemo učešće ova dva borca na ovom istorijskom fight cardu. Borcu sa Filipina, Pepitu, budući da sve zaista nije njegova greška, ponudjena je isplata jednog dogovorenog honorara, i nadamo se da će u budućnosti biti prilike da ovi borci nastupe na našem turniru u dogovoru sa korektnijim ljudima iz njihovog tima.

Ide se dalje. Luis Rafael “Japa” dobio je novog protivnika, za pojas šampiona u kategoriji do 66 kg. “Japa” ce se za prestižnu titulu boriti protiv Cleversona “Carrilha” Silve!

U kategoriji do 66 kg, dakle, očekuje nas vrhunski dvoboj najvišeg svetskog ranga, za pojas SBC šampiona u pero kategoriji !

Jedan od najkompletnijih svetskih MMA boraca nastupiće protiv novog protivnika, iskusni borac iz cuvenog Astra Fight Team-a, Luis Rafael “Japa”, ponos Brazila i profesionalac sa jednim od najboljih svetskih i gotovo savršenim profesionalnim MMA skorom od 32 pobede (24 prekida u prvoj rundi) i samo jednim porazom, borac koji čak i u Brazilu ne može da nađe meč, sigurno jedan od najboljih boraca koji je ikada nastupao u našoj zemlji i koji dolazi u Srbiju u pohodu na novi šampionski pojas!
Luis Rafael će imati priliku da se susretne sa iskusnim sunarodnjakom koji će po prvi put nastupiti za Serbian Battle Championship, u pokušaju da u ovoj odličnoj borbi stigne do impresivne 12. pobede u karijeri i prestižnog SBC šampionskog pojasa i tako istakne svoje ime na svetskoj sceni, a SBC pozornica je najbolje mesto za tako nesto. Cleverson “Carrilho” Silva, koji je imao priliku da trenira sa najvećim šampionima MMA sveta, stiže u našu zemlju u želji da na velika vrata pokaže svoju vrednost i potencijal, i imaće zahtevnu borbu ispred sebe, najtežu u karijeri, jer će imati odličnog protivnika, koji je takodje željan novih pobeda na internacionalnoj MMA sceni, i željan natupa na največim svetskim MMA pozornicama!

Publiku u Velikoj hali SPENS-a 01. decembra očekuje zaista vrhunski spektakl i MMA predstava najvišeg nivoa, kvalitet svih boraca govori u prilog činjenici da su organizatori su za publiku u našoj zemlji i inostranstvu spremili istorijski spektakl!