Početna » Novosti » SBC 18 / Sergio “Kreator” Souza vs Lovro Krišto
SBC 18 / Sergio  “Kreator” Souza vs Lovro Krišto

SBC 18 / Sergio “Kreator” Souza vs Lovro Krišto

Očekuje nas još jedan fenomenalan internacionalni dvoboj na velikoj SBC 18 priredbi koja se održava u Bačkoj Palanci 06. jula! Snage će odmeriti svima poznato ime iz Brazila, Sergio “Kreator” Souza i gost iz Bosne i Hercegovine, Lovro Krišto!

Sergio “Kreator” Souza, iskusni brazilski borac, predstavnik Sparta Aachen tima iz Nemačke, još jednom će nastupiti na SBC manifestaciji. Sergio je poznato ime svetske i evropske MMA scene i po treći put nastupa pod okriljem SBC organizacije i gledaće da svoj renome i ogromno iskustvo na najbolji mogući način još jednom predstavi ljubiteljima MMA sporta u Srbiji. Souza je u svoje 33 profesionalne borbe uspeo da ostvari 16 pobeda, 8 puta prisilivsi protivnika na predaju (submission) i 6 puta je slavio nokautom ili tehničkim nomautom. Izuzetno atraktivan brazilski borac gledaće da u svom 34. profesionalnom nastupu stigne do svoje 17. pobede u karijeri!

U SBC heksagonu Sergia Souzu iz Brazila docekaće mladi borac koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, Lovro Krišto! Iako sa znatno manje iskustva od renomiranog protivnika iz Brazila, Lovro će gledati da pred publikom u Bačkoj Palanci stigne do velike profesionalne pobede i porazi iskusnog profesionalca kao što je Sergio “Kreator” Souza. Mladi ratnik iz BIH, član WFMC reprezentacije BIH u K1, pokušaće da svoje iskustvo u borilačkim sportovima prenese u MMA vode i na velikoj internacionalnoj sceni kao što je SBC pruži beskompromisnu borbu i stigne do velikog trijumfa. Ulog je veliki, ali bi i nagrada mogla biti neprocenjiva!

Očekuje nas pravi rat u kavezu 06. jula u Bačkoj Palanci na SBCu 18! Pridružite nam se!