Početna » Novosti » SBC 18 / Dejan Ćosić vs Eluther “Rico Dice” Igel
SBC 18 / Dejan Ćosić vs Eluther “Rico Dice” Igel

SBC 18 / Dejan Ćosić vs Eluther “Rico Dice” Igel

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 18 priredbi u Bačkoj Palanci očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč koji će se održati 06. jula! Dva mlada borca, iz Srbije i Nemačke, odmeriće snage u SBC heksagonu – Dejan Ćosić, srpski borac iz Beograda, i Eluther “Rico Dice” Igel, predstavnik UFD Gyma iz Nemačke!

Mladi predstavnik Vale Tudo Srbija kluba iz Beograda, Dejan Ćosić, na Serbian Battle Championship 18 priredbi u Bačkoj Palanci po prvi put će nastupiti pod SBC okriljem. Potekao je iz MMA kluba Pirana iz Ofenbaha (Nemačka). Ovaj mladi ratnik ima svega 19 godina i iza sebe ima amaterski skor od čak pet pobeda, bez poraza. U profesionalnim MMA vodama odradio je jednu borbu, i upisao pobedu. SBC 18 će sa za Dejana biti velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do velike, druge, profesionalne MMA pobede. Dejana će na drugoj strani SBC heksagona čekati mladi i talentovani potencijal nemačke MMA scene, Eluther “Rico Dice“ Igel. Eluther je predstavnik najbolje nemačke dvorane UFD Gym, i na SBCu u Bačkoj Palanci gledaće da istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Neporaženi beskompromisni borac iz Dizeldorfa u dosadašnjoj karijeri uspeo je da ostvari dve uzastopne pobede, bez poraza. Na otvorenim terenima JP SRC Tikvara gledaće da nastavi pobednički niz i stigne do treće pobede u nizu!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva mlada borca željna uspeha i pobeda, očekujemo pravi rat u heksagonu! Pridružite nam se 06. jula u Bačkoj Palanci i uživajte u sportskoj priredbi svetske klase – SBC 18!