Početna » Novosti » SBC 18 / Milan Bodonji vs Sead Kahrović
SBC 18 / Milan Bodonji vs Sead Kahrović

SBC 18 / Milan Bodonji vs Sead Kahrović

Još jedna veoma interesantna borba očekuje nas u Bačkoj Palanci 06. jula, na SBC 18! Veliki potencijal domaće scene, domaći borac iz Bačke Palanke imaće priliku da u svom gradu odmeri snage sa gostom iz Nemačke, Seadom Kahrovićem!

Mladi borac iz Bačke Palanke, Milan Bodonji, predstavlja MMA tim “Shogun”. Ovo će mu biti četvrti nastup pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i daće sve od sebe kako bi stigao do velike, treće profesionalne pobede pred domaćom publikom. Milan je višestruki šampion Srbije u tradicionalnoj sportskoj jiu-jitsi, i prvak Srbije i Balkana, kao i vicešampion evropskog kupa u sandi. Takodje je osvajač MMA prvenstva države u C i A klasi. Uspeh u borilačkim sportovima i amaterskom MMA, Milan je uspeo da prenese u svoje profesionalne nastupe, i gledaće da na SBCu 18, ostvari treću profesionalnu pobedu! Na drugim kraju SBC heksagona Milana će dočekati iskusni MMA borac koji dolazi iz Nemačke, Sead Kahrović! Sa odradjenih 15 profesionalnih nastupa i ostvarenih 7 pobeda, biće još jedan ispit za mladog borca iz Srbije. Sead, koji prvi put nastupa na jednoj SBC priredbi, daće sve od sebe kako bi pružio vrhunsku predstavu i upisao veoma važan, osmi trujumf u MMA karijeri, protiv domaćeg borca iz Bačke Palanke! Očekuje nas veoma zanimljiva u neizvesna borba!

Peidružite nam se u prepunom gledalištu u Bačkoj Palanci na Serbian Battle Championshipu 18 i pružite podršku najboljim domaćim i stranim MMA borcima! Predstoji nam još jedna vrhunska MMA manifestacija!