Početna » Novosti » SBC 18 / Dušan Salkanović vs Sladjan Dragišić
SBC 18 / Dušan Salkanović vs Sladjan Dragišić

SBC 18 / Dušan Salkanović vs Sladjan Dragišić

06. jula u Bačkoj Palanci očekuje nas osamnaesti po redu vrhunski internacionalni MMA spektakl Serbian Battle Championship! Kao i uvek, organizatori su pripremili fantastičan spisak borbi, i publika u našoj zemlji i širom sveta, imaće priliku da uživa u još jednoj borilačkoj sportskoj priredbi najvišeg ranga!

Predstavljamo vam fantastičnu borbu koja će se održati na SBC 18, na otvorenim terenima JP SRC Tikvara, 06. jula. U SBC heksagonu snage će odmeriti dva iskusna borca iz Srbije, Dušan Salkanović i Sladjan Dragišić!

Dušan Salkanović je predstavnik Family Fight Teama i dolazi iz Sombora. Na SBC 18 priredbi Dušan će po četvrti put kročiti u SBC heksagon u nameri da publici u Bačkoj Palanci obezbedi pravi borilački spektakl i stigne do svoje pete profesionalne MMA pobede. Dušan se bavio džudom 9 godina, bio treći u sambu, osvajač drugog mesta na evropskom kupu u kung-fu sandi, a u amatetskom MMA je bio seniorski prvak države u kategoriji do 62 kg. Učestvovao je i na svetskom amaterskom MMa prvenstvu. Nakon osam profesionalnih borbi u karijeri, Dušan će gledati da na SBC 18 stigne do još jedne velike pobede, protiv Sladjana Dragišića!

Dušanov protivnik, Sladjan, dolazi iz Vranja i predstavlja Iron-MMA tim. Sladjan Dragišić će po drugi put nastupiti na Serbian Battle Championshipu, na SBC 14 je imao priliku da nastupi protiv aktuelnog SBC prvaka u lakoj kategoriji Nemanje “Sledgehammer” Kovača. Sladjan, beskompromisni ratnik sa velikim uspesima i iskustvom u kikboksu i boksu, i 10 profesionalnih MMA borbi iza sebe, pokušaće da u Bačkoj Palanci stigne do velike pobede i istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni. Očekuje nas neizvesna i bespostedna borba, pravi rat u kavezu izmedju ova dva mlada momka!

Budite deo Serbian Battle Championship 18 spektakla i pridružite nam se 06. jula u Bačkoj Palanci! Očekuje nas fantastično borilačko veče!