Početna » Novosti » SBC 18 – Dušan Krstin vs Marko Petković
SBC 18 – Dušan Krstin vs Marko Petković

SBC 18 – Dušan Krstin vs Marko Petković

Publika će u Bačkoj Palanci 06. jula na Serbian Battle Championship 18 priredbi, u Sportskoj hali Tikvara imati zadovoljstvo da uživa u jos jednom vrhunskom teškaškom duelu!

U svom prvom nastupu na Serbian Battle Championship turniru, gost iz Beograda, Marko Petković, predstaviće svoje veliko srce i borilačko umeće publici u Palanci i pokušaće da dodje do 2. pobede u profesionalnoj karijeri. Borac iz MMA i BJJ akademije Secutor, spreman je da u svom debiju na SBCu impresionira sve prisutne i ostvari važan trijumf na priznatoj medjunarodnoj MMA pozornici. Marko je osvajač najsjajnijih odličja na grepling takmičenjima u brazilskoj džiju-džici i greplingu, i takodje je najbolji takmičar u neolimpijskim disciplinama Rvačkog Saveza Srbije za 2017. godinu. Osvajač je prvog mesta na Prvenstvu Srbije u kikboksu, Kick Light Contact u kategoriji seniora.
Marka će u SBC heksagonu dočekati mladi borac iz Novog Sada, Dušan Krstin, koji je borbu prihvatio u poslednji čas. Dušan je veliki potencijal udaračkih sportova, koji se amaterski bavio i boksom i kikboksom, i pored toga je odradio 18 profesionalnih borbi u boksu. U profesionalnim MMA vodama mladi borac iz Novog Sada odradio je jednu borbu, a u svom prvom SBC nastupu pokušaće u velikom stilu da dodje do prve profesionalne pobede! Očekuje nas veoma zanimljiva borba!

Publika u Sportskoj hali Tikvara imaće privilegiju da uživa u sportskom duelu ova dva mlada teškaša koji će dati sve od sebe da ostave najbolji mogući utisak na publiku u Bačkoj Palanci!