Početna » Novosti » SBC 18 – Branka Arambašić vs Zorka Stojanović
SBC 18 – Branka Arambašić vs Zorka Stojanović

SBC 18 – Branka Arambašić vs Zorka Stojanović

Izuzetno zanimljiv duel na SBC 18 turniru biće prava poslastica za domaću publiku. Publika u Bačkoj Palanci imaće priliku da vidi pripadnice lepšeg pola u borbi po MMA pravilima, a snage će odmeriti Branka Arambašić iz Srbije i Zorka Stojanović iz Bosne i Hercegovine!

Već svima poznata mlada profesionalka koja dolazi iz Fight Cluba Jedinstvo iz Brčkog, nastupiće na internacionalnoj SBC pozornici po treći put. Ova mlada ratnica stiže iz Bosne i Hercegovine sa namerom da dodje do važnog šestog trijumfa u karijeri i tako doda još jednu impresivnu pobedu na svoj profesionalni MMA skor. Zorka je šampion Republike Srpske u kikboksu, prvakinja BiH u boksu i prvakinja Srbije u MMA. Najveći uspeh je ostvarila u Pragu na WKF prvenstvu gde je postala i svetska MMA šampionka. Na Serbian Battle Championship 18 priredbi očekuje je zaista pravi ispit, jer ima opasnu protivnicu, a nas sjajna borba!

Zorka će imati priliku da ukrsti rukavice sa pravom ratnicom iz Kikinde, koja je borbu prihvatila svega par dana pre samog dogadjaja, na čemu smo joj zahvalni, Brankom Arambašić, kojoj je ovo prvi nastup pod okriljem najbolje domaće i regionalne MMA organizacije Serbian Battle Championship, a takodje i profesionalni MMA debi. Medjutim, mlada takmičarka iz Kikinde poseduje zavidno iskustvo kada su udarački sportovi u pitanju. Branka ima iza sebe preko 50 odradjenih borbi (kikboks, sanda, savate). Odradila je i jednu profi borbu u boksu. U savateu je petostruki prvak države, kao i petostruki prvak Vojvodine. Branka je takodje vicešampionka i šampionka Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki šampion u sandi. Osvajač je bronzane medalje na svetskom kadetskom savate prvenstvu, kao i osvajač četvrtog mesta na seniorskom prvenstvu Evrope u savateu. Takodje je i prvak balkana u sandi, kao vicešampion Balkana u savateu. Branka Arambašić će dati sve od sebe da svoju impresivnu biografiju iz udaračkih sportova prenese u MMA heksagon, i velikom pobedom kruniše svoj MMA debi!