Početna » Novosti » Salkanović povredjen – novi borilački par na SBC 18 – Ognjen “Master”Salatić vs Sladjan Dragišić
Salkanović povredjen – novi borilački par na SBC 18 – Ognjen “Master”Salatić vs Sladjan Dragišić

Salkanović povredjen – novi borilački par na SBC 18 – Ognjen “Master”Salatić vs Sladjan Dragišić

Važna promena na fight card-u – FFT borac iz Sombora, Dušan Salkanović, usled povrede, nažalost, bio je primoran da otkaže nastup na ovom SBCu. Ipak, drugi član Family Fight Team-a, Ognjen “Master” Salatić nastupiće protiv Sladjana Dragišića 06. Jula u Bačkoj Palanci na SBC 18!

Ognjen Salatić velika je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Bačkoj Palanci 06. jula predstavljaće njegov deseti profesionalni MMA nastup. Ognjen je nedavno imao priliku da odradi ugovor sa velikom SFL (Super Fight League) MMA promocijom, kao učesnik ovogodišnjeg rijaliti šoua u Indiji! Kao i uvek, Salatić je spreman na sjajnu, neizvesnu i bespoštednu borbu i daće sve od sebe da vrhunsku predstavu pruži i publici u Sportskoj hali Tikvara i stigne do šeste pobede u karijeri i nastavi staze uspeha započete velikom pobedom nad George Emanuelom iz Brazila na prošlom SBC turniru!

Ognjenov protivnik, Sladjan, dolazi iz Vranja i predstavlja Iron-MMA tim. Sladjan Dragišić će po drugi put nastupiti na Serbian Battle Championshipu, na SBC 14 je imao priliku da nastupi protiv aktuelnog SBC prvaka u lakoj kategoriji Nemanje “Sledgehammer” Kovača. Sladjan, beskompromisni ratnik sa velikim uspesima i iskustvom u kikboksu i boksu, i 10 profesionalnih MMA borbi iza sebe, pokušaće da u Bačkoj Palanci stigne do velike pobede i istakne svoje ime na domaćoj i internacionalnoj MMA sceni. Očekuje nas neizvesna i bespostedna borba, pravi rat u kavezu izmedju ova dva mlada momka!