Početna » Novosti » SBC 18 / Nebojša Mršić vs Saeed “Shirazi” Younesi
SBC 18 / Nebojša Mršić vs Saeed “Shirazi” Younesi

SBC 18 / Nebojša Mršić vs Saeed “Shirazi” Younesi

Očekuje nas još jedan fenomenalan dvoboj na velikoj SBC 18 priredbi koja se održava u Bačkoj Palanci 06. jula! Snage će odmeriti mladi borac iz Bačke Palanke, Nebojša Mršić, i gost iz Nemačke, Saeed “Shirazi” Younesi!

Nebojša Mršić predstavlja MMA Tim “Shogun” iz Bačke Palanke. Ovaj mladi borac rodjen 1995. godine, izuzetno uspešan u takmičarskim borilačkim sportovima, pokušaće da izgradi ime i karijeru u profesionalnom MMA takodje, po drugi put će imati priliku da to učini na vrhunskoj medjunarodnoj pozornici – Serbian Battle Championship. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. U profi borbama je nastupao tri puta, ali će prvu veliku priliku i pobedu gledati da iskoristi i ostvari 06. jula u Bačkoj Palanci!

Na drugoj strani SBC heksagona Nebojšu će čekati opasni nemački borac, Saeed “Shirazi” Younesi! Saeed je predstavnik najboljeg nemačkog tima, UFD Gyma iz Dizeldorfa. Younesi će po prvi put nastupiti na jednoj SBC priredbi i gledaće da pruži beskompromisnu borbu i stigne do velike pobede u ovom internacionalnom MMA dvoboju! Nemački borac će do svoje četvrte profesionalne MMA pobede probati da stigne u borbi protiv veoma motivisanog mladog domaćina, i tako istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Očekuje nas pravi rat u kavezu, izmedju dva borca željna pobeda i uspeha u profesionalnim MMA vodama! Očekuje nas vrhunski spektakl!

Gledaoci u Bačkoj Palanci će imati priliku da uživaju u ovoj vrhunskoj internacionalnoj borilačkoj poslastici 06. jula! Ne propustite priliku i budite deo ove istorijske sportske priredbe!