Početna » Novosti » SBC 17 – Ognjen “Master” Salatić vs George Emanuel
SBC 17 – Ognjen “Master” Salatić vs George Emanuel

SBC 17 – Ognjen “Master” Salatić vs George Emanuel

Još jedna interesantna borba odigraće se pred publikom u Odžacima 28. aprila na SBC 17. Dva mlada borca, iz Brazila i Srbije, odmeriće snage u SBC heksagonu – Ognjen “Master” Salatić i George Emanuel!

Ognjen Salatić velika je nada Family Fight Team-a i domaćeg MMA sporta. Ognjen je osvajač državnog prvenstva u Luta Livre, i nastup u Odzacima 28. aprila predstavljaće njegov deveti profesionalni MMA nastup. Ognjen je nedavno imao priliku da odradi ugovor sa velikom SFL (Super Fight League) MMA promocijom, kao učesnik ovogodišnjeg rijaliti šoua u Indiji! Kao i uvek, Salatić je spreman na sjajnu, neizvesnu i bespostednu borbu i daće sve od sebe da vrhunsku predstavu pruži i publici u Odžacima i stigne do pete pobede u karijeri i vrati se na staze uspeha pred domaćom publikom!

Ognjenov protivnik biće gostujući borac iz Brazila, George Emanuel. Predstavnik Master Kombat tima pokušaće da u svom prvom nastupu pod SBC okriljem stigne do velike internacionalne pobede i medjunarodnog priznanja na vrhunskoj MMA sceni! U odradjenih 5 profesionalnih borbi, George je uspeo da ostvari 4 impresivne pobede, i daće sve od sebe da u Srbiji nastavi pobednički niz! Naravno, budući da za protivnika ima izuzetno motivisanog i iskusnog borca iz Srbije, neće imati nimalo lak posao!

Predvidjamo pravi rat u kavezu! Očekuje nas vrhunski MMA spektakl pred prepunom halom SPC Odžaci! Pridružite nam se!