Početna » Novosti » SBC 17 – Milan Bodonji vs Edilson “Veneno” Franca
SBC 17 – Milan Bodonji vs Edilson “Veneno” Franca

SBC 17 – Milan Bodonji vs Edilson “Veneno” Franca

Predstavljamo Vam još jedan fanstastičan borilački par koji će ukrstiti rukavice na SBC 17 priredbi u Odžacima, duel izmedju iskusnog borca iz Brazila, Edilsona “Venena” France, i jednog od najvećih potencijala domaće MMA scene, srpskog borca iz Bačke Palanke, Milana Bodonjija!

Mladi borac iz Bačke Palanke, Milan Bodonji, predstavljaće MMA tim “Shogun”. Treći put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i potrudiće se da stigne do svoje velike, treće profesionalne MMA pobede pred publikom u Odžacima. Milan je višestruki šampion Srbije u tradicionalnoj sportskoj jiu-jitsi, i prvak Srbije i Balkana, kao i vicešampion evropskog kupa u sandi. Takodje je osvajač MMA prvenstva države u C i A klasi. Uspeh u borilačkim sportovima i amaterskom MMA, Milan je uspeo da prenese u svoje profesionalne nastupe, i pokušaće da na SBC 17, nakon fantastičnog nastupa na SBC 16 i trijumfa nad iskusnim Wesleyem Martinsom “Mosquitom”, ostvari treću profesionalnu pobedu i nastavi svoj pobednički niz! Na drugom kraju SBC heksagona Milana će čekati znatno iskusniji borac iz Brazila, predstavnik Base MMA Cluba, Edilson “Veneno” Franca. Sa odradjenih 15 profesionalnih nastupa, i ostvarenih 8 pobeda, veoma atraktivan borac koji je 7 pobeda u karijeri ostvario prekidom, biće još jedan veliki ispit za mladog borca iz Srbije. Gost iz Brazila, u svom prvom profesionalnom nastupu za SBC gledaće da pruži vrhunsku predstavu i upiše veoma važan, deveti trijumf u MMA karijeri. Očekuje nas veoma zanimljiva i neizvesna borba!

Pridružite nam se u prepunoj hali SPC Odžaci na Serbian Battle Chamionshipu 17 i pružite podršku najboljim domaćim i stranim MMA borcima! Predstoji nam još jedna vrhunska MMA manifestacija!