Početna » Novosti » SBC 17 – Bojan “Hellboy” Vojnović vs Carlos “El Escorpion” Caballero
SBC 17 – Bojan “Hellboy” Vojnović vs Carlos “El Escorpion” Caballero

SBC 17 – Bojan “Hellboy” Vojnović vs Carlos “El Escorpion” Caballero

Još jedan veoma zanimljiv duel, izmedju iskusnih boraca iz Srbije i Paragvaja, Bojana “Hellboy” Vojnovića i Carlosa “El Escorpiona” Caballera, upisan je u spisak borbi SBC 17 priredbe koja će se 28. aprila održati u Odžacima!

Iskusni srpski borac iz Family Fight Teama, željan je da napravi uspešan povratak u profesionalne MMA vode i da nakon pauze od 7 godina, u SBC heksagonu pokuša da ostvari veliku internacionalnu pobedu, a publici u SPC Odžaci pruži bespoštednu i zanimljivu borbu, protiv iskusnog borca iz Paragvaja! Borac iz Novog Sada daće sve od sebe da se SBC publici predstavi u najboljem mogućem svetlu dok ga na drugoj strani SBC kaveza čeka Carlos Caballero, popularno nazvan “El Escorpion”, koji će protiv Vojnovića pokušati da stigne do 6. profesionalne pobede u svom 13. MMA nastupu, i tako nastavi pobednički niz od tri uzastopne pobede koje je ostvario u prethodnim nastupima!

Ostaje nam da sačekamo 28. April da vidimo da li će želja Bojana Vojnovića da se pobedom vrati u profesionalne MMA vode nakon duže pauze biti veća od one Carlosa Caballera da u svom prvom nastupu za prestižnu SBC organizaciju stigne do važnog internacionalnog trijumfa i time na veiikoj sceni da podstrek svojoj karijeri!

Očekuje nas veoma zanimljiv dvoboj iskusnih boraca, a publiku u SPC Odžaci još jedan fantastičan internacionalni meč!