Početna » Novosti » SBC 17 – Nebojša Mršić vs Sergio “Kreator” Souza
SBC 17 – Nebojša Mršić vs Sergio “Kreator” Souza

SBC 17 – Nebojša Mršić vs Sergio “Kreator” Souza

Očekuje nas još jedan fenomenalan dvoboj na velikoj SBC 17 priredbi koja se održava u SPC Odžaci 28. aprila! Snage će odmeriti mladi borac iz Bačke Palanke, Nebojša Mršić, i iskusni borac iz Brazila, Sergio “Kreator” Souza!

Nebojša Mršić predstavlja MMA Tim “Shogun” iz Bačke Palanke. Mladi borac rodjen 1995. godine, izuzetno uspešan u takmičarskim borilačkim sportovima i pokušaće da izgradi ime i karijeru u profesionalnom MMA takodje, a ovog puta će imati priliku da to učini na vrhunskoj medjunarodnoj pozornici. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. U profi borbama je nastupao dva puta, ali će prvu veliku priliku i pobedu gledati da iskoristi i ostvari 28. aprila u Odžacima!

Na drugoj strani SBC heksagona Nebojšu će čekati iskusni brazilski borac, Sergio “Kreator” Souza! Sergio je poznato ime svetske i evropske MMA scene i po drugi put nastupa pod okriljem SBC organizacije i gledaće da svoj renome i ogromno iskustvo na najbolji mogući način jos jednom predstavi ljubiteljima MMA sporta u Srbiji. Souza je u svoje 32 profesionalne borbe uspeo da ostvari 15 pobeda – 7 puta prisilivši protivnika na predaju (submission) i 6 puta je slavio nokautom ili tehničkim nokautom. Izuzetno atraktivan brazilski borac gledaće da u svom 33. profesionalnom MMA nastupu stigne do svoje 16. pobede u karijeri!
Očekuje nas pravi rat u kavezu!

Ova borba zaista je dostojna najvećih MMA pozornica, i gledaoci u Odžacima će imati priliku da uživaju u ovoj vrhunskoj internacionalnoj borilačkoj poslastici 28. aprila! Ne propustite priliku i budite deo ove vrhunske sportske priredbe!