Početna » Novosti » Novi protivnik za Lincolna Henrique-a na SBC 17 – Đorđe Marković!
Novi protivnik za Lincolna Henrique-a na SBC 17 – Đorđe Marković!

Novi protivnik za Lincolna Henrique-a na SBC 17 – Đorđe Marković!

Važna promena na SBC 17 fight cardu jeste činjenica da je srpski borac iz Novog Sada, Dragan Silbaški usled povrede, nažalost, bio primoran da otkaže nastup na ovom SBCu. Ipak, kao zamena, umesto Silbaškog, u ovako kratkom vremenskom roku, meč je prihvatio još jedan borac iz Novog Sada, Đorđe Marković!

Posebnu zahvalnost dugujemo Đorđu Markoviću iz Family Fight Teama koji je pravi ratnik, jer je prihvatio borbu u poslednji čas, i time pokazao šta znači biti pravi MMA borac, koji je na borbu spreman uvek i u svakoj situaciji! Novu priliku da kroči u SBC borilište pred publikom imaće ovaj pravi “Cinderella Man” koji poseduje bogato iskustvo kada su kikboks i boks u pitanju. Odradio je oko 40 amaterskih mečeva, pet puta je bio prvak Vojvodine, dva puta drugi na državnom prvenstvu i bio je član juniorske reprezentacije 2010. godine. Što se tiče profi borbi, Đorđe je nastupio u 13 borbi u klasičnom boksu i 6 puta u borbama po profesionalnim MMA pravilima. Opasni udarač Marković će dati sve od sebe da u svom novom nastupu na SBCu stigne do pete MMA pobede u karijeri protiv renimiranog protivnika iz Brazila!

Lincoln Henrique je bez ikakvog razmišljanja prihvatio ovako opasnog zamenskog protivnika što dovoljno govori o kvalitetu i profesionalnosti sa kojom ovaj mladi borac pristupa svakom novom profesionalnom natupu. Dokazani borac iz Brazila, predstavnik čuvenog Astra Fight Teama, Lincoln Henrique, dolazi u Srbiju da se našoj i svetskoj publici predstavi na SBC manifestaciji, u želji da stigne do 10. profesionalne pobede u svom 12. nastupu u karijeri!

Očekuje nas zaista fanstastična borba!

Pridružite nam se u SPC Odžaci 28. aprila i prisustvujte istorijskom MMA spektaklu – SBC 17!