Početna » Novosti » SBC 17 – Michel “Demolidor” Pereira vs Laerte “Midnight” Costa E Silva
SBC 17 – Michel “Demolidor” Pereira vs Laerte “Midnight” Costa E Silva

SBC 17 – Michel “Demolidor” Pereira vs Laerte “Midnight” Costa E Silva

Kao što je već najavljeno, Family Fight Team za 28. april i publiku u Odžacima priprema novu sportsku borilačku poslasticu, 17. internacionalni MMA spektakl – Serbian Battle Champiosnhip 17!

SBC organizacija nastavlja sa popularizacijom sporta i velikim brojem internacionalnih borbi, dovodjenjem renomiranih boraca iz svih krajeva sveta i organizovanjem mečeva na najvišem nivou, u rangu najboljih evropskih i svetskih MMA promocija!

Vrhunski spisak borbi nije izostao ni ovog puta. Ljubitelje najpopularnijeg svetskog borilačkog sporta očekuje još jedan vrhunski spektakl! Publika će izmedju ostalog imati priliku da uživa u okršaju za pojas SBC šampiona u velter kategoriji!

Glavna borba večeri, main event SBCa 17, donosi šampionsku borbu u kategoriji do 77 kg i okršaj dva borca najvišeg svetskog ranga! Iako je prvobitno zakazana borba izmedju dva aktuelna SBC šampiona, u srednjoj i velter kategoriji, Stefana Sekulića i Michela Pereire, usled povrede jednog od najboljih evropskih i najboljeg srpskog borca, Sekulića, Michel “Demolidor” Pereira suočiće se sa novim protivnikom. SBC je kao zamenu doveo još jedno renomirano ime iz Brazila, i time obezbedio vrhunsku borbu za pojas najvišeg svetskog ranga, i prvi medjusobni duel, za prestižni SBC šampionski pojas, izmedju dva borca iz Brazila pod okriljem Serbian Battle Championshipa – novi izazivač za šampionski SBC pojas u kategoriji do 77 kg je Laerte “Midnight” Costa E Silva!

U borbi za pojas SBC šampiona publika u Odžacima će, sa jedne strane, imati priliku da vidi nastup jednog od najboljih velteraša iz Brazila, bivšeg izazivača za pojas šampiona u čuvenoj Shooto Brasil organizaciji, sa impresivnom brojkom od 17 pobeda u došadasnjoj karijeri, Michela “Demolidor-a” Pereiru. Svestrani brazilski borac imaće veoma težak zadatak u svom drugom nastupu na Serbian Battle Championship-u, u pokušaju da odbrani prestižnu titulu šampiona u svojoj kategoriji. Pereiru će u SBC kavezu dočekati izuzetno opasan protivnik, sjajni brazilski borac, Laerte “Midnight” Costa E Silva! Laerte, veoma iskusan i dokazan borac iz kolevke svetskog MMA sporta, kao i Michel, nastupao je na najvećim MMA pozornicama u svetu. U svojih 19 profesionalnih borbi uspeo je da ostvari impresivnih 12 pobeda. Popularni “Midnight” gledaće da svoje iskustvo i veliko znanje pokaže publici u Odžacima i ljubiteljima MMA u našoj zemlji, u svom drugom SBC nastupu, i daće sve od sebe da se suprotstavi šampionu. Brazilski borac sa velikim brojem važnih mečeva u svojoj bogatoj karijeri dolazi sa namerom da stigne do nove pobede i domogne se još jednog šampionskog pojasa, i tako pruži publici u SPC Odžaci fantastičnu borilačku predstavu. Videćemo da li će u tome uspeti!

Publika će u Odžacima, 28. aprila, imati privilegiju da uživa pravoj kruni večeri, u vrhunskoj borilačkoj predstavi najvišeg svetskog ranga!