Početna » Novosti » Novi protivnik za Milana Bodonjija na SBC 17 – Kaloyan Kolev!
Novi protivnik za Milana Bodonjija na SBC 17 – Kaloyan Kolev!

Novi protivnik za Milana Bodonjija na SBC 17 – Kaloyan Kolev!

Još jedna promena na SBC 17 fight cardu – brazilski borac, Edilson “Veneno” Franca usled povrede kolena, nažalost, bio je primoran da otkaže nastup na ovoj SBC manifestaciji. Ipak, umesto “Venena”, kao više nego adekvatnu zamenu organizatori su uspeli da dovedu neporaženog borca iz Bugarske, Kaloyana Koleva!

Zahvaljujemo se Kaloyanu jer je prihvatio borbu u ovako kratkom vremenskom roku, i pokazao šta znači biti pravi MMA borac! Kaloyan Kovalev će u Odžacima 28. aprila po prvi put nastupiti na jednoj Serbian Battle Championship manifestaciji! Kolev je ponosni vlasnik niza od 5 uzastopnih profesionalnih MMA pobeda i nije upoznao poraz u dosadašnjoj karijeri. Predstavlja Team Real Pain iz Bugarske, i budući da je sve dosadašnje borbe rešio u svoju korist prekidom u prvoj rundi, 4 puta nokautom ili tehničkim nokautom i 1 završnicom u parteru, možemo očekivati pravi rat u njegovoj borbi protiv mladog Milana Bodonjija!

Milan Bodonji je bez ikakvog razmišljanja prihvatio ovako opasnog zamenskog protivnika što zaista govori o kakvom se mladom MMA ratniku zaista radi!
Očekuje nas fantasticna internacionalna borba izmedju srpskog i bugarskog borca, a publika će imati priliku da uživa u MMA okršaju najvise klase!

Pridružite nam se u SPC Odžaci 28. aprila i prisustvujte istorijskom MMA spektaklu – SBC 17!